Edistymiskuvat

6 kommenttia:

 1. siis, en voi käsittää miten sun bmi voi olla yli 25 kun näytät ihan tosi normaalilta, vatsaakaan ei ole yhtään? =) Hyvä laihdutuksen alkua ja toivottavasti postailet paljon juttuja niin saadaan me kiinnostuneet ja samassa jamassa olevat llukea niitä usein! t. jo-jo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anonyymi. Kyllä se BMI kuule vaan keikkuu siellä livän ylipainon alkupuolella, pahus sentään! Kroppani näyttää varmasti ihan normaalilta, mutta itse en ole tyytyväinen tynnyrimäiseen keskivartaloon enkä pötkylämäiseen yleiskuvaan. :) Onneksi molemmille on paljonkin tehtävissä, eli sulavalinjaista kroppaa kohti mennään! ;)

   Poista
 2. Mahtavaa että eksyin tänne, oon lähestulkoon saman mallinen kun sinä, joten tää on nyt ihan tositosi mielenkiintoista. Piti liittyä seuraajaksi heti :)

  VastaaPoista
 3. Wau!! Upee suoritus ja upee nainen!! Tämä sun blogi on ollu kiva!! :) miten sä nyt sitten oot liikkunu sun remontin aikana? Ja miten jatkat? Jätitkö maitotuotteet pois? Entä gluteenin? Ja mitens, jatkuuko tämä blogi nyt, kun oot "maalissa"? Aurinkoista päivää!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anonyymi! Blogi jatkuu edelleen… Laitan liikkumisista ja syömisistä oman postauksensa. :)

   Poista