maanantai 10. elokuuta 2009

TJ 143


Hei kaikki!
Tästä alkaa vuoden loppuun asti kestävä laihdutuspäiväkirjani. Kirjaan päivittäin syömiseni, juomiseni, tekemiseni ja tekemättömyyteni. Olen päättänyt karistaa 13 kiloa näissä 143 päivässä. Toivon, että blogin pitäminen auttaa tässä tällä hetkellä mahdottomalta tuntuvassa tehtävässä!

OLEN:
- 160 cm pikä ja painan 68 kiloa. Painoindeindeksini on 26,2, eli olen
- LIEVÄSTI YLIPAINOINEN
- KOLMEKYMPPINEN.
- URAPUTKESSA. Päivät venyvät usein pitkiksi. Tykkään työstäni, vaikka usein iltaisin löydänkin itseni miettimästä "onko missään mitään järkeä...?"
- PÄÄKAUPUNKISEUDULTA. Siitä on hyötyä siinä mielessä, että harrastusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat. (en ole käyttänyt niitä hyväksi) Myös erilaisten herkkukauppojen, ravintoloiden ja baarien kirjo on valtava. (olen käyttänyt niitä liiankin usein hyväksi)
- EI URHEILULLINEN. En varsinaisesti inhoa liikkumista, mutta minun on vaikea ryhtyä rupeamaan!
- TUNNESYÖJÄ. Syön niin iloon kuin suruunkin, enkä osaa lopettaa ajoissa.
- HERKKUPEPPU. "Palkitsen" itseni päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä, makeisilla, leivoksilla, jäätelöllä, millä vaan...
- NAUTISKELIJA. Rakastan hyvää ruokaa ja viiniä. Laitan mielelläni ruokaa itselleni ja ystävilleni.
-SIIDERIN LIPITTÄJÄ. Kuiva omenasiideri on todellinen paheeni. Se vaan on niin hyvää!!!
- TUURITUPAKOIJA. Poltan hyvässä seurassa, mikä tarkoittaa useimmiten viikonlopun illanistujaisia ja baari-iltoja. Ts. joka viikonloppu ainakin vähän. Joskus myös hermosauhut työpäivän keskellä.

HALUAN:
- OPPIA SYÖMÄÄN SÄÄNNÖLLISESTI. Pienet ateriat pitkin päivää ja sitä rataa... Tällä hetkellä ahdan itseeni 2 valtavaa ateriaa päivässä ja pitkitän näläntuloa kekseillä, suklaapatukoilla ja kahvilla.
- VÄHENTÄÄ RASVAN MÄÄRÄÄ RUOKAVALIOSSANI. Turvaudun usein nopeisiin ruokiin viikolla. Näitä ovat mm. suuri herkkuni nakit, lihapullat, pastat...
- OPPIA SYÖMÄÄN SOPIVASTI, ei liikaa. Tiedän, että annokseni ovat liian suuria kokoiselleni naiselle! Santsaan myös sujuvasti.
- INNOSTUA LIIKUNNASTA. Kadehdin ihmisiä, jotka jaksavat nousta aamulenkille tai mennä jumppaan töiden jälkeen. Itse löydän aina tekosyyn olla menemättä...
- SAADA SUTJAKAN KESKIVARTALON. Tällä hetkellä olen pötkylän näköinen. Myös leuan alle, kainaloon ja reisiin on tullut kerroksia, jotka saavat olemukseni näyttämään pönäkältä!

No siinäpä oli tietoa! Luin itse kohdat läpi ja pakko sanoa, että alkoi naurattamaan. Kuulostan ihan Bridget Jonesilta!!! Mietin myös, että millaistakohan herraseuraa saisin, jos kopiosin yllä olevat kohdat treffi-ilmoitukseen..........! ;)

Toivottavasti nautit blogini lukemisesta. Itse olen vielä skeptinen onnistumiseni suhteen, mutta annetaan tsäänssille mahdollisuus!

Photobucket

3 kommenttia:

 1. Hei vain, sinulle Neiti X!

  Löysin yllättäen blogisi, kiinnostuin alku lukemaltani siihen. Itsekkin haaveilen alemmasta painosta ja olen myös itse vetänyt tavotteita. Nyt parhaillaan minulla on menossa TJ30 painon pudotus kausi. Itse olen 165cm pitkä ja painan alle 63-kiloa. Olen normaalipainoinen kylläkin, mutta en pidä tämän hetkisestä painoindeksistäni. Tavoittelen 55-kiloa painolta, mutta alku tavoitteeksi olen pistänyt 60kg sekä 58kg.
  Sinä olet mielestäni hyvin suoriutunut elämän tapa muutoksista "kuin muista,ulkonäkö haaveista" . Ai niin, piti mainita että olen kylläkin sinua hyvin paljon nuorempi ikäisempi.

  VastaaPoista
 2. Pakko kommentoida vielä tähänkin, siis kaikki jutut tuossa on niin samaistuttavia että ihan naurattaa. Tosin poltan enemmän enkä asu helsingissä, mutta muuten. Hohhoijjakkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Alina! Tämä kuvaus on viisi vuotta vanha, blogini alkumetreiltä kesältä 2009, aika paljon on muuttunut…! :) Mä luulen, että moni nainen voi samaistua mun tuolloiseen Bridget Jones -elämäntyyliin. Hyvä puoli on se, että vaikka edelleen tulee välillä herkuteltua (syön just ällömkeeta raakasuklaakakkua samalla, kun kirjoitan sulle!), juotua alkoholia ja popsittua pastaa, niin kohtuutta on mahdollista oppia! Mulla kesti 35-vuotiaaksi asti tajuta mitä pitää tehdä, mutta nyt se on ONNEKSI ja VIHDOIN alkanut tuottaa pysyviä tuloksia! ;) Kiva, että olet mukana seuraamassa mun matkaa. <3

   Poista