sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

LAIHISRAIVARIT MAALISSA, VIIMEINEN TAVOITE SAVUTETTU


Niinhän siinä on päässyt käymään, että Laihisraivarit on päässyt maaliin!!! :D 8,5 kuukautta elämäntaparemontointia takana, ja tänä aamuna vaaka ilmoitti lukeman 55 kg. Tämän painon asetin Ultimate Goal -tavoitteeksi viime kesänä tähän hommaan ryhtyessäni. Päätin tosin samalla, että tutkailen tilannetta, kun saan 10 kg tiputettua, ja vaaka näyttää 57 kg.


Tutkailua ja totuttelua oonkin tehnyt viime viikot, nimittäin paino on keikkunut 56-57 kg välillä helmikuun alun talvilomareissusta lähtien. En oikeastaan ole ajatellut painoa tai sen pudottamista lainkaan… Oon vaan ollut ja nauttinut keventyneestä olemuksestani. En myöskään ole kirjaillut viikkopainojani tänne blogiin aiempaan tyyliin joka maanantai, sen verran samat on olleet lukemat. Kuluneen kuukauden aikana on kuitenkin tapahtunut se muutos, että liikuntaviikkoni on alkanut asettua uomiinsa, ja sen myötä tietenkin kulutus on kasvanut. Lyhyelläkin matikalla laskettuna tämä tarkoittaa sitä, että paino putoaa. :) Mitatkin on taas hieman pienentyneet ja keho kiinteytynyt, lisää vertailukuvia TÄÄLLÄ!Olen liikkumisen ohella syönyt, juonut ja nautiskellut elämästä täysin siemauksin. Myös herkkuja ja alkoholia on mennyt, mutta molempia hallitusti ja kohtuudella. Tämähän oli myös yksi viime kesänä asettamisetani tavoitteista, herkuttelun hallitseminen. On niin vapauttavaa voida syödä pala kakkua ilman takuuvarmaa huonoa omaatuntoa! Nyt uskallan sanoa "Kyllä kiitos!". Tiedän, että yksi pala riittää, enää ei ole pelkoa, että huiviin humpsahtaa koko kakku!


Voimaa ja energiaa on kuin pienessä gallialaiskylässä, tunnen olevani pieni ja pippurinen! On ihana tunne olla kevyt, mutta voimakas. Tämän huomaan erityisesti tanssi- ja jumppatunneilla, mutta myös salitreeniä tehdessä. Ja tottakai myös arjen jaksamisessa. Toki valon määrän lisääntyminen vaikuttaa vireystasoon huomattavasti, mutta keventynyt ja voimistunut keho jaksaa ihan eri tavalla…  Myös mun pää on elämänsä kunnossa! :)
Oon löytänyt sen mitä viime kesänä lähdin etsimään – itseni ja sisäisen voimani. Henkisellä puolella se tarkoittaa sitä, että jalat on tukevasti maassa ja pää pilvissä. Menen eteenpäin rauhassa, mutta päämäärätietoisesti. En työnnä lusikkaani joka soppaan ja kaikkia rautoja tuleen kerralla. Hallitsen omaa ajankäyttöäni, enkä anna itseäni virran vietäväksi. Kuuntelen, kunnioitan ja rakastan itseäni.  


Fyysisellä puolella olen löytänyt coreni, ytimeni, ja sen myötä myös kauan kadoksissa olleen vyötäröni! :D Olen löytänyt liikunnan ilon ja tuulettanut pölyt oikein kunnolla pois vuosikausia nukuksissa olleesta sisäisestä tanssijastani. Nautin liikkumisesta ja rakennan arkeani sen ja ympärille. En mitenkään pakkomielteisesti, vaan innolla. Kuuntelen, kunnioitan ja rakastan kehoani. Haastan sitä, mutta myös hemmottelen ja hoivaan. Pidän huolta itsestäni.

Tällä hetkellä mun keho ja mieli on täynnä valoa ja lämpöä, oon onnellinen. Kevään tulo tuntuu joka solussa. Kaikki aistit on hereillä ja valmiina vastaanottamaan mitä maailmalla on tarjota. Tästä tunteesta aion nauttia täysillä.

Kaunista ja aurinkoista sunnuntaita! :)

Photobucket

7 kommenttia:

 1. Mahtavaa!!!! Onnea ja olipa komeat kuvat, näytät tosi hyvinvoivalta ja onnelliselta.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut saavutuksestasi! :) kyllä näkyy tekstistä että olet saanut onnea ja voimaa elämään!

  VastaaPoista
 3. Vauu!!! Onnea saavutuksesta, oot ehottomasti ansainnu sen. Näytät niin hirveen paljon nuoremmalta ja virkeemmältä nuissa uusissa kuvissa :)) Mulla taitaa olla sama urakka vähän vielä eessä päin kun on nuita stressikiloja päässy kertymään vähän liikaa. Mutta keskiviikon jälkeen pahin on ohi ja sen jälkeen pystyn keskittymään paremmin omaan hyvinvointiin :) Saman tyyppiset tavoitteet mullaki, meinaan että haen lähinnä sitä hyvää oloa ja sitä että viihtyy omassa kropassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilla!!! Kiva kuulla, että oot pääsemässä stressikaudesta eroon. Fakta on se, että jos on paha sellainen päällä, on melko haastavaa yrittää elämäntaparemontoida samaan aikaan… :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista