tiistai 24. tammikuuta 2012

TÄÄLLÄ OLLAAN TAAS!!!


Vihdoinkin se on tapahtunut: into itsestä huolehtimiseen on palannut. Aikansa se otti, yhden kirjaprojektin verran tarkalleen... Mutta tällä hetkellä mieli on täynnä virtaa ja voimaa, jonka avulla aion vihdoinpäästä siihen 10.8.2009 asettamaani tavoitteeseen, eli 55 kilon elopainoon. Keinot on samat, kuin ensimmäisessä laihisraivaipuuskassani syksyllä 2009. Välttelen nopeita hiilareita, syön paljon kasviksia ja proteiinia + jätän herkut pois.
Aloitin uuden pinnistyksen eilen, 23.1.2012. Lähtöpaino on tällä kertaa 63,7 kg ja takarajaksi tavoitteelleni olen asettanut 23.6.2012. Tasan viisi kuukautta siis. JA tuo kyseinen päivämäärä on myös syntymäpäiväni, täytän silloin 33 vuotta. JA se on juhannusaatto. JA eräs työprojektini päättyy juurikin juhannukseen, eli pääsen kirmaamaan kesälaitumille. Toisinsanoen monta hyvää kimmoketta näyttää tuolloin solakalta ja olla tosi tyytyväinen omaan peilikuvaan.
Yritän parhaani mukaan kirjoitella tänne ainakin muutaman rivin päivittäin. Aina se ei varmasti tule onnistumaan, mutta teen parhaani. Nyt kun mieli ei ole ankkuroituneena kaikenmaailman omiin jättiprojekteihin, aion kohdentaa energiani omaan hyvinvointiini ja ruokailu- ja liikuntatottumuksien muuttamiseen.

Kuullaan pian, kivaa olla taas linjoilla!!! :)

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin ja paljon tsemmpiä! Blogisi on aina ollut yksi suosikeistani, joten seuraan sinua ilolla.

    VastaaPoista
  2. Heippa hei, ja terkut bodypumpista :). Kävin siellä just monen vuoden tauon jälkeen. Täällä menossa pitkän linjan projekti, josta en blogissa olekaan jaksanut kirjoitella kuin sivumennen. Juoksuinto lässähti, vaikka viime kesän puolikas (siis se elämäni eka) meni hienosti ja helposti. Syyskuusta alkaen olen ollut paikallisen, upean liikuntakeskuksen jäsen, jonka säännöllinen kk-maksu motivoi liikkumaan :). Tosin sukkulointi puolison vuorotyön ja lasten harrastusten takia aiheuttaa taukoviikkojakin, mutta yritän sitten hyötyliikkua silloin esim lumitöiden parissa :)!

    Ruoan suhteen tein tuon liikuntakeskuksen hommelin kautta reilun viikon pussikeittosysäyksen, jolla sain 4kg pois. Ne ovat pysyneet poissa, nyt täytyisi saada vielä 5kiloa alaspäin, niin olisin tyytyväinen.

    Mutta jospa saisin Sinulta taas lisätsemppiä miekin!! Intoa ja valoa projektiisi!!! Täällä ollaan kuulolla!

    VastaaPoista