Leikkaa ananaksen lakki irti. Iske poran keskustan "hampaat" ananaksen keskustaan kiinni, ja ala ruuvata poraa. Kun olet ruuvannut poran ananaksen pohjaan asti, vedä kapistus + hedelmäliha ulos kuoren sisältä. Kova, puinen keskusta jää kiinni ananksen kuoreen. Paina porassa kiinni oleva halkoja hedelmälihan läpi ja kaada ananaspalat kulhoon. Koko touhuun meni n. 3 minuuttia! Oma ananasporani on TÄMÄ, ostin sen Helsingin keskustan Stockmannilta
keskiviikko 4. syyskuuta 2013
UUSI YSTÄVÄNI ANANASPORA
Ihana turhake!!! :D Tällainen tuli hankittua viime viikolla, eilen se pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön. Mahtava kapistus, täytyy sanoa. Ei ole koskaan ennen ollut ananaksen ruotiminen näin hauskaa ja helppoa.
Leikkaa ananaksen lakki irti. Iske poran keskustan "hampaat" ananaksen keskustaan kiinni, ja ala ruuvata poraa. Kun olet ruuvannut poran ananaksen pohjaan asti, vedä kapistus + hedelmäliha ulos kuoren sisältä. Kova, puinen keskusta jää kiinni ananksen kuoreen. Paina porassa kiinni oleva halkoja hedelmälihan läpi ja kaada ananaspalat kulhoon. Koko touhuun meni n. 3 minuuttia! Oma ananasporani on TÄMÄ, ostin sen Helsingin keskustan Stockmannilta
Leikkaa ananaksen lakki irti. Iske poran keskustan "hampaat" ananaksen keskustaan kiinni, ja ala ruuvata poraa. Kun olet ruuvannut poran ananaksen pohjaan asti, vedä kapistus + hedelmäliha ulos kuoren sisältä. Kova, puinen keskusta jää kiinni ananksen kuoreen. Paina porassa kiinni oleva halkoja hedelmälihan läpi ja kaada ananaspalat kulhoon. Koko touhuun meni n. 3 minuuttia! Oma ananasporani on TÄMÄ, ostin sen Helsingin keskustan Stockmannilta
Tunnisteet:
ruoka,
turhakkeet
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti