sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Raivarointi jatkuu jälleen

Noniin, linjoilla ollaan taas! Homma jäi pahasti kesken lokakuun lopussa, mutta nyt on aika jatkaa siitä mihin jäin. Pääsin viime vuoden puolella hienosti lähelle 60 kiloa, ja matka kohti tavoitepainoa 57 kg oli hyvässä vauhdissa. Viimeisin viikkopunnituspotaukseni päivämäärällä 21.10. kertoo vaa'an näyttäneen 61,9 kg.

Tavoitehaalari, I did it!
Yksi viime syksyn tavoitteistani oli mahtua kuvan haalariin. Järjestin lokakuun lopussa Kauneusbrunssin, jonka emännöin tuossa haalarissa. Olin tosi ylpeä onnistumisestani! Tuo tapahtuma sai kuitenkin aikaan ihan älyttömän ketjureaktion, joka meinasi viedä järjen ja terveyden. Kasasimme mieheni Oskarin kanssa ennätysajassa uudet nettisivuni, toteutimme kauneustiimini kanssa oman meikki- ja hiuskokoelman ja samaan aikaan työstin kirjan tekstejä ja taittoa. Myönnän, että unohdin, tai suoraansanottuna hylkäsin rakkaan itseni täysin ja kokonaan. En välittänyt tippaakaan siitä, mitä kropalleni ja siinä samassa mielelleni tapahtui, vaan paahdoin menemään kuin viimeistä päivää.
Täysi höyry päällä jatkoin viime viikkoon saakka, jolloin saimme Hair Bible'n valmiiksi ja se lähti painoon. Nyt tuntuu kuin olisin heräämässä jostain ihmeellisestä horroksesta, ja tunnen kuinka keho ja mieli huutavat huomiotani!
Kiloja on siis tullut takasin, huomisessa aamupunnituksessa selviää kuinka paljon. *Jaiks!* En ole käynyt vaa'alla sitten marraskuun, en ole uskaltanut. Tunnen megaturvotuksen reisissä, kaulassa ja kasvoissa. Vatsa pömpöttää ja muutenkin monen viikon koneellaistumisputken jäljiltä ryhti ja olemus ovat jotenkin lysähtäneet….

Mitä siis aion tehdä päästäkseni tavoitteisiini?
… jotka löytyvät listattuna tuosta oikealta sivupalkista----->

1) Otan liikunnan mukaan arkeen.
- Liikuntaani tulee olemaan Astangajooga, juokseminen, vapaiden painojen avulla lihaskunnon kasvattaminen ja mahdollisesti Fustra.
- Tämä on kompastuskiveni, mistä syystä:

2) Järjestän itselleni aikaa.
- Merkkaan liikuntakerrat kalenteriin, jotten voi luistaa niistä "On niin paljon töitä"-tekosyyllä.
- Tähän kuuluu myös muunkinlaisen ajan järjestäminen. Haluan voimaantua näkemällä ystävieäni useammin.

3) Syön monipuolisesti ja hyvin.
- Lisään kasvisten ja hedelmien määrää ruokavaliooni.
- Vähennän ulkona syömistä.
- Palautan innokkuuteni ruoanlaittoon.

"Asanassa" Hair Bible -kuvauksissa.
Tavoitteenani on olla Sika Ihana Kissa, kun Hair Bible tulee kauppoihin! :D Järjestän kirjan julkaisun kunniaksi isot kemut, joihin haluan laittautua nätiksi ja pukeutua johonkin ihanaan mekkoon. Haluan tuntea itseni ryhdikkääksi ja upeaksi kauneuskirjailijaksi, mikä tarkoittaa sitä, että pullamössöminästä on päästävä! ;) Kirjan myötä teen koko toukokuun ajan kestävän kiertueen ympäri Suomen. Tein vastaavanlaisen rundin myös Make Up Bible'n laseerauksen yhteydessä. Monen päivän seisominen ja tapahtumien vetäminen + juontaminen on tosi rankkaa hommaa. Haluan, että peruskuntoni on hyvä, kun lähden toukokuun tukkarundille. En nimittäin halua olla sen päätteeksi aivan piipussa, ja joutua keräilemään itseäni koko kesäloman ajan.
Haluan myös saada ruokavalioni järjestykseen ennen tuota kiertuetta, sillä kokemuksesta tiedän, että tien päällä on maailman helpointa syödä mitä sattuu, ja pitkien päivien jälkeen on niin kiva rentoutua siiderin tai viinilasin äärellä. Onneksi mukaani lähtee ihana Hanna Mäkinen, joka kuuluu omaan Beauty Teeamiini. Yksin kiertäminen nimittäin on tosi raskasta, ja silloin tulee helpommin lipsuttua lohtuherkutteluun… Sitäpaitsi Hanna on menossa kesän jälkeen naimisiin, ehkäpä otetaankin toukokuun kuntokuuri, ja käydään tsekkaamassa kunkin kaupungin kuntosali ja jumppatarjonta! Ehdotuksia otetaan siis vastaan, kiertuepaikkakunnat ovat pääkaupunkiseudun lisäksi: Lahti, Tampere, Turku, Pori, Jyväskylä, Joensuu, Kuopio. Infoilen teitä tuonnempana, että milloin ollaan missäkin!

Tästä se taas lähtee, Keijolla on vahva tunne. ;)
 Huomenna aamulla on sitten luvassa se punnitus, kuullaan sen jälkeen!

Huomiseen!

Photobucket

7 kommenttia:

  1. Jyväskylässä voi ehdottomasti suositella Kuntokeskus Positivea! Siellä käy monenmoista porukkaa ja ohjaajat on ihan huippukivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, Jyväskylässä jo kaksi hyvää paikkaa! Ollaan siellä yön yli, niin ehkäpä siis toisena päivänä Positiveen, toisena Kuntomaailmaan! :D

      Poista
  2. Ehdottomasti tulet Jyväskylässä Kuntomaailmaan, (torikeskukseen) niin ja tervetuloa takaisin ;)

    VastaaPoista
  3. Hei, mahtavvaa että olet taas palannut linjoille! Itseäni inspiroi kun itsekin sukkuloin noissa samoissa pituus ja painomitoissa ja taas ollaan yrittämässä muutaman kilon kiristystä.

    Zinnia

    VastaaPoista
  4. Ota vk:n 6 tavoitepainoksi 62kg!

    VastaaPoista