lauantai 20. maaliskuuta 2010

TUHINAA JA RÖHINÄÄ

Voihan nenä! Taas räkätaudissa. Nyt taitaa kyllä olla jokin kierre päällä, kun olen koko ajan kipeänä. Onnistuin olemaan yli vuoden ilman flunssia ja tämän vuoden puolella onkin sitten ollut jo kaksi sekä yksi vatsatauti... Viimeksi kirjoitin, että voisi olla kasvispitoinen tämä viikko. Toisin kävi, yhtä huonosti, tai oikeastaan ajattelemattomasti olen syönyt, kuin viime viikollakin. Huhtikuun puoleenväliin kun jaksan sinnitellä, niin sitten helpottavat työkiireet ainakin hetkellisesti ja voin kunnolla taas keskittyä syömisiin ja liikuntaan. Odotan innolla, että jaksan taas lähteä juoksentelemaan ja johonkin kunnon hikijumppaankin tekisi mieli. Nyt tosin ei auta muu, kuin potea pöpö pois vällyjen välissä!

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Hei,
    blogisi on todella inspiroiva ja kiva, etta jatkat sen paivittamista.
    Olisi ollut ihana lukea sinusta kertova lehtijuttu, mutta valitettavasti ulkomailla asuessa ei mahdollista! Jos mahdollista, olisi ihana jos scanneroisit sen tanne blogiisi...! Please!

    VastaaPoista
  2. Parane pian :)! Oletko ajatellut alkaa pitämään jotain meikkaus-kampausaiheista blogia?Luin juuri eilen K&T lehteä ja huomasin,että olit siellä tehnyt ihania meikkejä ja kauniita kampauksia..wau!Olisi kiva saada sinulta vinkkejä näihin kauneudenpulmiin liittyviin asioihin :)! -P-

    VastaaPoista