tiistai 30. maaliskuuta 2010

KEVÄÄN ENSIMMÄINEN LENKKI

Ihanalta tuntui pinkoa orastavassa kevätsäässä. Kaivopuiston kinokset osoittautuivat haastellisiksi, mutta selvisin niistäkin! Kaloreita kului 350 kcal, keskisyke 125 sanoo sykemittari. Kun juoksun aikana vilkuilin mittaria, näytti se useimmiten jotain 140-150 välillä. Tuntuu, että viime viikkojen sairastelu, stressi ja väsymys vaikuttavat edelleen ja sykettä oli hankala saada pysymään kurissa...

Tämän päivän ruokailut:

Aamiainen:
kulhollinen mysliä, jossa seassa täysjyvä puolukka-ruis sekä "puffed rice"-muroja
soijamaitoa
mandariini
yrttiteetä

Lounas:
eilistä täysjyväriisi-kasvis risottoa, vesikrassia

välipala:
porkkana
vihreää teetä

Päivällinen
Paistettua kesäkurpitsaa, mustapapuja ja rucolaa, mausteena thai chilikastiketta
Photobucket

4 kommenttia:

  1. Wow, katoin sun kehityskuvat ja ne ovat TODELLA motivoivia. Muodonmuutoksesi on ollut huikea ja näytät upealta! Tsemppiä vaiheista haastavimpaan eli painon säilyttämiseen. :)

    VastaaPoista
  2. Moro!

    Ai, kun ihanalta kuulostaa sun kevennys ja puhdistautuminen! Hienoa!

    Hyvä oli myös iso lehtijuttu, kampaukset, meikit yms.

    Mulla laihis ei ole nyt luonnistunut viikkoihin, en ole edes vaakaan uskaltanut mennä. Vaatteet alkaa jo hiukan kiristää. Pakko kaivaa se motivaatio jostain!

    Kivaa kevättä!

    t. Manta

    VastaaPoista
  3. Heippa Neiti X!

    Kiva kuulla, että tautitila alkaa helpottaa!! Miekin olen päässyt alkuun omassa projektissani; reilu kaksi viikkoa ilman kahvipullia yms herkkuja, liikuntaa lisäilty ja vaaka näytti maanantaiaamuna 1,6kg vähemmän kuin kaksi viikkoa sitten samaan aikaan!! :D Pääsiäisenä annan itselleni luvan kohtuudella syödä hyvää, mutta sitten taas ruotuun. Toisaalta vähän kyllä arveluttaa... Pitää olla tarkkana, koska kun otan yhden namun -> koko pussi menee. Mieheni karppaa melko tiukasti ja siinä siivellä miekin olen jättänyt perunan minimiin, ruisleipää ja puuroja varovasti syön. Mutta kyllä olossa äkkiä huomaa paremmat otteet. Juoksentelua myöskin harrastan, tai oikeastaan nyt jälleen kerran aloittelen uudestaan. Tavoitteena juosta kymppi paikallisessa tapahtumassa kesäkuussa, (kolme kertaa sen olen aiemmin juossutkin, viime kesä jäi väliin).

    Kivaa pääsiäistä ja hyviä lenkkikelejä toivotan Mie :)

    VastaaPoista
  4. Hei,
    On tosi kiva lukea puhdistautumisprojektistasi. En tiedä mitä ajattelet luontaistuotteista, mutta Molkosan Vitality herajauheen, joka valittiin vuoden luontaistuotteeksi 2007, sanotaan vaikuttavan edullisesti kehon happo-emästasapainoon. Käytän tuotetta itse aina silloin tällöin. Yleensä olen luontaistuotteiden suhteen äärimmäisen kriittinen; niihin ei ole mitään järkeä syytää rahaa jos syö monipuolisesti ja tuotteista voi olla muutakin haittaa kuin rahanmeno. Tästä tuotteesta sen sijaan olen pitänyt, siinä on mm. paljon kuitua, eli yhdessä 2 tl annoksessa 6,8 grammaa. Niitä kun ottaa vaikka kolme päivässä, tulee jo valtava lisäys päivittäiseen kuitumäärään. (A Vogelin yhtiö ei maksa minulle mitään tästä suosituksesta. ;-))

    VastaaPoista