maanantai 10. elokuuta 2015

KESÄMAKKARAT

Hoplaa, näin on kulunut yli kaksi kuukautta blogihiljaisuudessa, Laihisraivarit on ollut kesätauolla. Kesä 2015 tulee jäämään muistoihin varsin erikoisena. Tuntuu, että koko ajan olen odottanut sen alkamista, ja nyt kun helteet vihdoin saapuivat Helsinkiin, ollaankin jo syksyn kynnyksellä. Todellisuudessa huonot kelit eivät oikeastaan ole haitanneet, olen lukenut monta hyvää kirjaa ja saanut mm. pitkään suunnitelmissa olleen kirppisprojektin täytäntöön! Noista lisää seuraavissa postauksissa, mutta nyt palaan vielä omaan napaani ja enennkaikkea sen ympäristöön.

Edellinen postaukseni on kesäkuun ensimmäiseltä päivältä jolloin majailin ystäväni luona kotivahtina. Noiden päivien jälkeen liikkuminen vähentyi huomattavasti ja tilalle tulivat kesägrillailut, -skumpattelut ja jokapäiväinen jätski. HUPS! :D Oh well, se on semmosta, eikö vaan… Olen edelleen lomalla, mutta kovasti kaipailen jo liikkumaan. Tällä viikolla onneksi alkaa tanssitunnit ja tänään kävin pitkän tauon jälkeen tekemässä kunnon hikitreenin salilla.Kiloja on tullut kesän aikana muutama ylimääräinen, vaaka näytti tänä aamuna 59,3 kg. Edellisen kerran olen merkinnyt painoni tänne 15.5., silloin lukema oli 56,5 kg. Sehän on sanomattakin selvää, että jos en liiku ja syön mitä sattuu, niin jossainhan se näkyy ja tuntuu. Mutta  ensimmäistä kertaa elämässäni en ota ruuhkaa asiasta, EI HAITTAA! :D Jaksoin nimittäin salilla tänään ihan hyvin ottaen huomioon, että olen nostellut koko kesän aikana jotain grillimakkaraa painavampaa ainoastaan muutamat hassut kerrat. Kädet oli edelleen ihan hyvässä tikissä, ja masumakkaroiden alla tuntuu tiukkaa terästä. Toisinsanoen viime kesänä alkanut säännöllinen liikkuminen on jättänyt jälkensä. 


Vaikka nyt tulikin tällainen pidempi kesätauko, niin syvät lihakset eivät ole hävinneet mihinkään. Päällä oleva pullamössö kyllä lähtee, samoin kuin nuo muutamat ylimääräiset kilot, kunhan arki palailee taas pikkuhiljaa uomiinsa. Tiedän, että tällä hetkellä Suomenniemi on täynnä ahdistuneita naisia (ja miehiä), jotka kiroilevat kertyneitä kesäkiloja. Nyt vaan liha liikkumaan ja itsensä soimaaminen romukoppaan! We Can Do It!!!Otan huomenna uudet kuvat ja mittailen kesäkertymäni. Ihan kiinnostavaa nähdä, että paljonko on tullut senttejä vyötärölle. Sen tiedän, että tietyt hameet ja housut ei mene kunnolla kiinni, eli veikkaisin, että viimeisen mittauksen jälkeen uimarenkaani on kasvanut useilla senteillä. Huomenna aamulla siis otan selvää kuinka monella!

Aurinkoa maanantaihin, kuullaan seuraavaksi mittojen ja kuvien merkeissä! 

Photobucket

4 kommenttia:

 1. Jee, tervetuloa lomalta takaisin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee jee, täällä tohotetaan taas menemään!!! :D

   Poista
 2. Hienoa, että olet täällä taas kehissä :). Tästä se lähtee! Oikein hyvältä näytät vielä kesätauon jälkeenkin! Pari kiloa lähtee varmasti nopeasti taas pois, kun tekee paluun ruotuun :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, tästä se taas lähtee!!! Ja kiitos. <3

   Poista