tiistai 11. elokuuta 2015

MITTOJA, KUVIA JA VERTAILUA


No nyt on mittailtu ja kuvattu! Kuten arvelin, on keskivartaloon kertynyt senttejä jonkin verran. Navan yläpuolelle jopa 5 cm, ja navan alapuolelle masun pulleimpaan kohtaan 4 cm. Keskivartalossani on viimeksi ollut tämän verran tavaraa alkuvuodesta, kääks! ;) Onneksi vyötärö näyttää olevan edelleen ainakin jossain määrin tallella…  


Näistä kertyneistä senteistä ja kiloista suurin osa on turvotusta, eli en edelleenkään ota ruuhkaa. On tullut syötyä tosi paljon suolaisia grilliruokia, skumpateltua ja herkuteltua = VIETETTYÄ KESÄÄ! :) Mielenkiintoista on kuitenkin huomioida miten ja minne ne sentit oikein kertyy, mulla selkeästi ensimmäisenä keskivartaloon. Toki reisiinkin on tullut lisää, mutta mites toi pylly sitten…?!
Peffa on pyöristynyt aika lailla, mullahan on ihan kunnon tarakka! :D Ihan kivaltahan se pyöreä pylly näyttää, mutta täytyy myöntää, etten ole siitä mitenkään megainnoissani. Tällä hetkellä naisten keskuudessa on meneillään kova pebavillitys, mutta muhun se ei ole iskenyt. Pylly ku pylly, kunhan ei maata laahaa! Toki on kivaa, että takapuoli on kiinteä ja hyvän muotoinen, mutta belfie-meininkeihin mua ei saa mukaan. Voi kuitenkin olla, että mun Musculus Gluteus Maximus on kehittynyt, eikä toi kaikki olekaan pelkkää herkkupeppua. Se selviää kuukauden kuluttua, kun nappaan itestäni seuraavat kuvat. Suunnitelmissa on nimittäin hillitä herkuttelua, mutta jatkaa kyykkäämistä.


Ja sitten seuraavaksi syyniin mun rintavarustus… Tää aihe ansaitsee ihan oman postauksensa, mutta sen verran voin kertoa, että noista kertyneistä senteistä oon kaikkein vähiten innoissani. Oon ollut niin iloinen kun kuluneen vuoden aikana tippuneiden kilojen myötä on pienentynyt myös kuppikoko! Juu, näin on. Moni tätä kummastelee, mutta mä olin ihan supertyytyväinen A-tyttönä viime keväänä. Nyt oon palannut B-sarjaan, mutta vuoden takaiseen C:hen en todellakaan aio kivuta takas!!! Voin avata tätä mun kompleksia joskus lisää, mutta toistaiseksi oon OK-tyytyväinen, kun voin käyttää kolmiobiksuja ja -rintsikoita!


Näin se mun kroppa on muuttunut vuodessa… Aikamoista! :) Vuosi sitten kesäkuussa painoni oli huippulukemassa 68 kg ja ensimmäinen blogiin merkitty/kuvattu viikopaino oli 66 kg. Oon kirjannut tuonne mun Suureen Suunnitelmaan jo Laihisraivareiden alkumetreillä sen, että tiedän voivani hyvin, näyttäväni hyvältä ja olevani varsin tyytyväinen ulkomuotooni painaessani n. 57 kg. 55 kg oli mun ns. Ultimate Tavoite, ja ajattelin pääseväni siihen jos pääsen. Alkukeväästä söin terveellisesti, säännöllisesti ja hyvin + liikuin lähes päivittäin = olo oli kaikinpuolin tasapainoinen. Tuolla yhdistelmällä painoni pyöri pitkään siellä 55-57 kg välillä. Loppukesästä, ja varsinkin nyt kesän aikana paino on jälleen noussut hieman, ja nyt hipuilen kuuttakymppiä.


Edelleen oon sitä mieltä, että kiloista viis, vaatteiden istuvuus suhteessa oman olon mukavuuteen kertoo totuuden.  Samoin peili. Ainakin omasta naamastani voin sanoa, että olen muuten tyytyväinen, mutta ikävöin kovasti viime kevään skarppia leukalinjaa! Turvotus kun tällä iällä (36 v.) kertyy myöskin tuohon leuan alle tosi söpöksi pussukaksi! ;) Ja se turvotus tietty kertyy reisiin ja keskivartaloon, ja, ja, ja… Mutta turvotuksista huolimatta taputan itseäni selkään siitä syystä, että liikunnasta on tullut vuoden aikana tärkeä osa elämää. Vaikka ihon alle onkin kertynyt kesärasvaa, niin sen alla on rautainen mimmi, joka ei hevillä horjahda! 

Nyt lähden kahvakuulat repussa kohti omia treenejä, kuullaan taas pian!

Photobucket

10 kommenttia:

 1. Wau mikä muutos!

  Itse tarvis kyllä saada aikaseksi tehdä sama ja napata kuvat alkaa alkaa hommiin! Mulle ois kanssa just passeli toi 59 kg. Tarvis vaan joku saada potkimaan persuksille jotta sais sen liikunta innon takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, rupeamaan ryhtyminen on aina haasteellisinta. Mutta sitten kun on mopo käynnissä, niin hana auki vaan!!! Tsemppiä, toivottavasti saat Laihisraivareista vähän potkua persuksille omaan projektiisi! :)

   Poista
 2. huippu muutos kyllä ! oot mahtava!

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvältä näytät edelleen, vaikka muutama lisäkilo on tullutkin. :)

  VastaaPoista
 4. Sitä omaa vanhaa skarppia leukalinjaa itsekin ikävöin eniten :) Mutta hyvältä näyttää edelleen ja hei, kesällä pitää aina nautiskella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, samaa mieltä. Ja leukalinjan saa aina takas, mennyttä kesää ei! ;)

   Poista
 5. Hei! Pepusta veikkaan, että eniten on muotoutunut lihas. On tosiaan kyykätyn näköinen, enkä usko, että laihtuessa liikaa lytistyy :)
  En ole myöskään isopyllyliikkeen fani, mutta tuollainen peppuprofiili näyttää erittäin hyvältä! Kauniisti kaartuu reidestä yläviistoon pakaraksi. Havahdun tässä samalla tajuamaan, että ensi kerran tulee tuijotettua toisen naisen perää näin tiiviisti :D
  Hyvää jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Voihan pylly!! <3
  Hei, se on lihasta!! Ihana pylly ja ihana sinä! :)

  VastaaPoista