keskiviikko 13. tammikuuta 2010

HELPOTUKSEN HUOKAUS

Kirmasin eilen töiden jälkeen R-Kioskille ostamaan uutta Kauneus & Terveys-lehteä. Sielläpä komeilin sitten. Olen kyllä tosi tyytyväinen juttuun. Pelkäsin aluksi, että "ennen"-kuvat tulisivat isolla ja näin jopa painajaista, että oma kuvani oli päätynyt vahingossa kanteen. Onneksi ei sentään. Ja pienenä, seepialla sävytettynä se näytti kyllä paljon inhimillisemmältä kuin valtavana oman koneen näytöllä.
Kiitokset kaikille kommenteista ja tsemppauksista! :)
TÄÄLTÄ voi käydä lukemassa jutun painon kanssa jojoilusta!
Jutun alussa on hyviä vinkkejä muilta laihduttajilta. Kyllä kyllä, myös yksi minulta! ;)
Sitten tuohon aiheeseen, josta viimeksi kirjoitin, eli motivaation puute. Sain teiltä erilaisia vinkkejä ja puntaroin, että mikäpä piristäisi olemaan taas reipas laihduttaja. Olin tosiaan eilen jälleen pitkästä aikaa lomien jälkeen töissä kampaamossa ja huomasin, että energiataso koheni kummasti, kun pääsi taas hommiin. Ja koska tuo työni on aika fyysistä, nälkä ja unikin tuntuivat taas ihan toisella tavalla kun laiskotellessa.
Siispä luulenkin, etten muuta mitään kovinkaan radikaalisti. Niinä päivinä, jolloin en ole liikkeessä töissä, vaan istun koneella kirjoittamassa, tarvitsen extrapuhtia. Sitä saavat luvan tuoda hedelmät ja marjat. Ja se pirun liikunta! Mylly käyntiin vaan taas, niin kyllä ne loputkin kilot tippuvat.

Photobucket

3 kommenttia:

  1. Hei. Luin tekstisi Kauneus ja teyveslehdestä, oli oikein vaikuttava. Erittäin hienoa että joku uskaltaa ottaa asian näin julki ja se varmasti kannustaa myös muita jotka painivat ylipainonsa kanssa =). Eikun jatkamaan samaan malliin niin pysyt ihanne painossasi =) Mutta muista liikunnastakin on pidettävä niitä "löysäilypäiviä" muuten ei kroppa tykkää ja alkaa paikat hajoilemaan, näin kokemuksella voin sanoa =) Mutta oikein paljon tsemppiä ha hyvää jatkoa =)

    T: Aktiiviurheilija =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Carita! Mietin ensin tovin, uskallaudunko "kaapista ulos". Mutta sitten oivalsin, mikä itseäni inspiroi; samankaltaisissa tilanteissa olevien tarinoiden lukeminen! Ja se, että teksteillä on kasvot, tekee niistä toivottavasti vielä kiinnostavampia.

    VastaaPoista
  3. Lehtijutun perusteella löysin blogisi ja mikä hauskinta itselläni pituus ja lähtöpaino ovat samat..!!! Tavoitteena tosiaan 55kg ja toiveena olisi kesäkuussa olla siinä painossa. Tästä saan niin paljon lisää motivaatiota että!! KIITOS!

    VastaaPoista