perjantai 22. tammikuuta 2010

RUOKAPÄIVÄKIRJA 21.1.2010

Aamupala:
Kuppi mustaa kahvia
Myslisekoitusta (Neiti X:n oma mix: Finax- perusmysliä, All Bran Plus- suikaleita, ruismuroja, kuivattuja karpaloita, goji-marjoja, hyppysellinen erilaisia pähkinöitä)
soijamaitoa
rasvatonta maitorahkaa
loraus marja-mehukeittoa

Lounas:
proteiinipatukka

Välipala:
musta kahvi
vettä

Iltaruoka
Taboulehia (Keitettyä bulguria, tuoretta persiljaa ja minttua, tomaattia, limemehua)
Kuiva Strongbow-siideri
persikka-kivennäisvettä

Sitruunamelissa-minttu iltatee

Kunnon lounasruokailu jäi väliin sillä olin koko päivän kuvauksissa. Meikkasin ja laitoin mallien hiuksia tauotta, joten proteiinipatukka pelasti... Ja illalla siideri. ;)

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Hei taas!

    Aikamoinen itsekuri sulla taitaa olla. Mulla yleensä siideri/viinilasillinen herättää syömishalut.

    Sun syömiset vaikuttaa terveelliseltä, ja melko vähäkalorisilta, että laihtuminen on varmaa :)

    Oletko koko laihdutuksen ajan syönyt suunnilleen tämän verran? Veikkaisin, että kalorit on max 1400/pv, vaikkakaan niitä ei ole aina niin mielekästä laskea.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Tuo päivä oli tosiaan poikkeuksellisen vähäruokainen. Syön yleensä aina lounasta ja kunnon välipalat! Pyrin syömään tasaisesti 3, max 4 tunnin välein. Kun nälkä ei pääse yllättämään, ei tule naposteltua turhia kaloreita.
    Olen opetellut pitämään syömishimot kurissa, vaikka tuleekin maisteltua viiniä tai muuta alkoholia. Ja kyllähän se niin on, että jos viiniä menee enemmän kuin vähän, seuraavana päivänä tekee mieli kaikenmoista suolaista. Mutta kohtuudella siis. Eilenkin oli dinneriä ja kaveri 30-vuotisjuhlaa= promilleja veressä, mutta kunnon yöunet ja hyvä aamiainen pitävät sivuvaikutukset loitolla! :)

    VastaaPoista