maanantai 11. tammikuuta 2010

NEITI X:N HENKILÖLLISYYS PALJASTUU HUOMENNA


Rumpujen pärinää..............!
Huomenna ilmestyy vuoden 2010 ensimmäinen KAUNEUS & TERVEYS-lehti. Tämä hirvittää hiukan, sillä olen lehdessä mukana jutussa, jossa kolme eri keinoin laihduttanutta naista kertoilee kokemuksiaan ja tuntemuksiaan. Oma keinoni oli LAIHISRAIVARIT, eli tämän blogin kirjoittaminen. Jutun yhteydessä on myös pari kammokuvaa viime kesältä sekä uusi, viime kuussa napattu otos.
Tämä tarkoittaa sitä, arvon lukijani,
että saatte tietää millainen tapaus näiden rivien takaa löytyy!
Todellisuudessa kyllä tiedättekin jo kaiken olennaisen. Olenhan vuodattanut tuntojani ja paljastanut ajatuskiemuroitani teille jo kohta puolen vuoden ajan. Ja vartalokin on vilahtanut kuvissa useampaan kertaan. Vain kasvot ovat puuttuneet! :)
No, huomenna paljastuu siis loputkin. (Jaiks! En ole itsekään nähnyt juttua.)

Photobucket

8 kommenttia:

  1. Siispä lehtiostoksille hyvällä syyllä. :) Terveys ja Kauneus jutut sopiikin hyvin tämän tammikuun olotilaan.

    VastaaPoista
  2. Kyllä. Ekan numeron teemana taitaa olla laihtuminen melkeinpä kaikilla naistenlehdillä...

    VastaaPoista
  3. Tammikuun lempiaihe :) Huomenissa siispä askel käy lehtikipsalle!

    VastaaPoista
  4. Olenkin tätä paljastusta odottanut. Siispä lehtiostoksille. Blogiasi on tullut seurattua ahkerasti. Mielenkiintoisin laihdutusblogi johon olen törmännyt, moni on varmaan itsellekin zemppiä saanut täältä. Kiitos kun olet jaksanut muidenkin iloksi projektiasi tuoda.

    VastaaPoista
  5. Omaksi JA muisen iloksi on kiva kirjoitella! Mietin tässä juuri, että päiväkirjan kirjoittaminen on omalla kohdallani vaihtunut bloggaamiseksi... Kirjoitan nimittäin tämän laihisblogin lisäksi paria muutakin. Paljon selviää huomenna! :D

    VastaaPoista
  6. Jännää! :) Pitää käydä heti huomenna lehtiostoksilla!

    VastaaPoista
  7. Itsekin mietin omaa blogia alottaessani sitä hirvittävää hetkeä jolloin salainen identiteettini paljastuu ja kaikki kirjoitukset saavat kasvot:D Minunkin täytyy mainita että blogisi on yksi parhaimpia laihdutusblogeja mihin olen törmännyt joten saat olla ylpeä itsestäsi ja toivottavasti saat lehtijutun myötä lisää lukioita inspiroimaan ja inspiroitumaan!

    VastaaPoista
  8. Kiitos superwoman, kiva kuulla. Nyt kun tosiaan saisi vähän inspiraatiota... Se on hieman hukassa tällä hetkellä...

    VastaaPoista