sunnuntai 21. syyskuuta 2014

TREENIVIIKONLOPPU IHAN JUST PULKASSA

Ollaan vietetty treeniviikonloppua eilinen ja tämä päivä. Sovittiin, että lauantaina Ode vastaa treeneistä, tänään on mun vuoro. Eilisen eka treeni oli voimailua Märskyn HOT-alueella. Ode opetti tekemään Prisoner Get Up-nousuja, Ninja Jump Tuck -hyppyjä, sumopunnerruksia ja Pike Side Jump -hyppelyitä. Ninjahypyt olivat lähes mahdottomia, ja hermo meinasi mennä. Olin tosi hyvillä fiiliksillä, kun lähdettiin treenaamaan, mutta pirskales sentään, että rupesi sapettamaan, kun en meinannut saada ruhoani nousemaan niinkuin sulavaliikkeisen ninjan kuuluisi. Myös vankinousut olivat haasteellisia, mutta ne sentään hahmotin pienen harjoittelun jälkeen. Tehtiin treeniä kiertoharjoitteluna, eli 30 s kutakin liikettä, välissä 10 s lepo. Kolme kierrosta meni hampaita kiristellen. Treenin jälkeen yritin vielä harjoitella ninjailua ilman kelloa, mutta haasteellista se on edelleen...!

Prisoner Get Up

Sumo Push Up

Pike Side Jump

Ninja Jump Tuck

Ninja peffallaan, Ketutus Maximus.
Kotona syötiin tukeva lohilounas, ja sen jälkeen loikoiltiin sohvalla Sherlock Holmesia katsellen. Iltatreeni tehtiin tuossa ihan lähellä Johanneksen kentällä. Mukaan lähti pari kahvakuulaa (mulle 8kg, Ode huiteli menemään 24 kg:n jöllikällä) ja Casallin juoksuvarjo. Sain tuon vempeleen viime vuonna joululahjaksin, mutten ollut vielä päässyt testailemaan sitä.


Iltatreeni meni näin: 30 m sprintti, 5 x burpee, 30 m sprintti, 10 x kahvakuulaheilautus. 5 kierrosta näitä meni alle kymmeneen minuuttiin, eli todellinen tehotreeni iltapuhteeksi! Vetäisin omat juoksupyrhdykseni varjon kanssa, ja tykkäsin tosi paljon. Voi että, miten mahtava väline! Oli hullu fiilis pinkoa niin kovaa, kuin kehosta irtosi, mutta edetä ikäänkuin hidastetussa filmissä. Samalla nousi tietenkin taistelutahto, etteivät varjot tipahtaneet liian hitaan etenemisen takia maahan. Hyvä treeni, todettiin, että voisi vaikka joka ilta tai aamu käydä tekemässä. Kenties treeniin voisi vielä lisätä jonkun palikan, esim. boksihypyt, tms.


Kotona odotteli kukkapurkissa jäähdytetty raakasuklaakakku, jonka tekemistä kokeilin eilen ekaa kertaa itse! Innostus lähti päälle viime kuussa, kun käytiin kaverin kanssa viettämässä Villa Mandalassa detox-päivää. Siellä paakaroitiin tätä, ja mukaan saatiin Suvi Tikamon herkullinen resepti. Ihana iltapala! :)

Tämän päivän treenailut on olleet mun vastuulla. Eilisen jäljiltä se pirun akillesjänne vihoitteli taas hieman, ja vasen polvi tuntuu hiukan aralta. (Syytän ninjahyppyjä!) Tästä huolimatta lähdettiin ennen puoltapäivää pyöräilemään kohti Malminkartanon huippua, eli samaa jätemäkeä, missä treenailtiin myös Monnan kanssa loppukesästä. 13 km:n pyöräilyn jälkeen oli siis luvassa porrastreeniä niin, että hiki lensi! Oli aikamoinen ruuhka jätemäellä. Kannattaa valita joku muu päivä kuin sunnuntai, jos meinaa saada treenattua kapeissa portaissa kunnolla.



Treenin päälle syötiin mukaan pakatut välipalarahkat ja banskut, ja nautittiin lämpimästä teestä syysmaisemia ihaillen. Takaisin poljettiin rauhalliseen tahtiin.

NYT koittaa lähtö tämän treeniviikonlopun viimeiseen koitokseen, joka on venyttelytunti Motivuksessa. Ajattelin, että tekee meille molemmille taatusti hyvää saada lihaksiin vähän pituutta eilisen voimailun, ja tämän päivän aerobisten rääkkien päätteeksi. Ja sitten saunaan, ah! :) Lounaaksi syötiin herkullista sosekeittoa (porkkana-bataatti-keltainen kesäkurpitsa) ja illalliseksi on luvassa paistia.  Sitten täytyykin liimautua telkkarin ääreen heti seitsemän uutisten jälkeen! Tanssii tähtien kanssa-livelähetykset nimittäin alkavat, ja siellä on parikin tuttua kisaamassa!

Laihisraivarit liputtaa täysillä TTK-Team Anne & Markon puolesta!!!


Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti