keskiviikko 7. tammikuuta 2015

BBB-PÄIVÄ

Enää ei riitä BB, mä laitoin tänään yhdellä paremmaksi. Päivän teemana on ollut BBB! :D Tämä siis sattumalta. Aamu alkoi heti klo 9.00 päivän ensimmäisellä B:llä, BALETTI. Palasin tossuille viiden kuukauden tauon jälkeen. Syksyn kiireet ja kipeytynyt akillesjänne saivat mut laittamaan balettiharrastuksen telakalle, mutta loppuvuodesta päätin, että haluan takaisin ojentelemaan heti, kun kroppa vaan kestää. Akillesjänne kipuilee kyllä välillä edelleen… Juoksin eilen 14 km lenkin äidille ja isille, jonka jälkeen se on ollut taas jähmeä. Onnistuin myös kipeyttämään oikean nivuseni eilisen lenkin loppumetreillä. Voi olla, että se on lonkankoukistaja, joka siellä muistuttelee olemassaolostaan. Se on nimittäin saanut viime päivinä aimo annoksen treeniä, ensin viime viikonlopun Kundaliinijoogakurssilla, ja sitten tiistaina Monnan treeneissä. Päätin silti mennä balettitunnille aamulla, ja tehdä hypyt ja jalanojennukset varoen. Kyllä kannatti, oli ihanaa! Eikä tuo nivunenkaan tunnu enää niin paljon kuin eilen, eli vetreytys teki hyvää.


Seuraava B tuli postimiehen kantamana: BIKINIT. Tarkemmin sanottuna neljät biksut. Tilasin Asos.com-verkkokaupasta läjän uusia ihanuuksia sen jälkeen, kun päätin lähteä Meksikoon ja totesin vesijuoksutreeneissä, etteivät ne yhdet omistamani enää tahdo pysyä päällä… Sen verran on täytettä lähtenyt, että koon 38 bikinien yläosan kupit ja pöksyjen takaosa huljuivat vedessä kuin kelppi konsanaan! 


Ostin yhdet auringonottobikinit, ne on nuo banaaninlehtikuvioiset. Ja huhhuh, että alaosa onkin pikkuinen, eipä jää paljon surffaripojilla arvailun varaan! ;) Roosa-violetilla pilvikuviolla varustettu setti toimii toivottavasti surffatessa. Ajattelin, että on parasta olla tollanen toppimallinen yläsosa, niin ei tarvitse pelätä sen aaltoihin karkaamista. Valkoiset on näyttäytymisbikinit, tai varsinkin tuo yläosa! Siitä tulee mielenkiintoiset rusketusrajat… Mustat on mun sexybiksut. NE ON KUUMAT!!! :D Söpöt raitapöksyt tasapainottaa tuhmeliiniyläosaa.


Päivän kolmas B oli BRISTOL. Ihan Helsingin keskustaan, Aikataloon Mikonkadun ja Ateneuminkujan kulmaukseen, avataan nimittäin maaliskuun alussa mielettömän upea uusi liikuntakeskus Esport Bristol. Mulla saattaa olla jotain tekemistä yhden avajaisviikonlopun tapahtumapäivän kanssa, kerron tästä piakkoin lisää! :) Kävin siis katsomassa miltä siellä tällä hetkellä näyttää… Kypärä päässä, neonkeltainen huomioliivi päällä pääsin opastetulle seikkailulle täysremontissa olevan kompleksin syövereihin. Kävin myös työmaakopissa, pakollinen (sensuroitu) tyttökalenteri, check!


Odotan tosi innolla, että paikka aukeaa. Ohjelmistoon tulee ns. perusjumppien lisäksi mm. Hot Ballet-, AirYoga- ja toiminnallisia kuntoharjoittelutunteja. Paikan erityisspesialiteetti on kuitenkin pääsali, jonne on rakenettu ohjaajaa varten kunnon stage + sen taakse jättimäinen led-seinä. Tuntien ohjaus videoidaan, ja se näkyy livenä screenillä. Enää ei siis tarvitse ähistä kaula pitkänä takarivissä, vaan ohjausta on helppo seurata. Uskon, että myös likinäköiset kiittävät. Ja eiköhän tuota stagea tulla käyttämään hyödyksi myös mm. kiertoharjoittelutunneilla, sinne nimittäin noustaan oikein portaita pitkin… Kandee muuten käydä osallistumassa kilpailuun Esport Bristolin sivuilla, sieltä voi näköjään voittaa puolen vuoden treenit!

Eilen mietiskelin, että menisin illalla Motivukseen Booty Shake-tunnille, mutta kyllä mä nyt annan mun akillesjänteen ja nivusen vähän levätä. En mennyt kaverin kanssa kiipeilemäänkään tästä syystä, vaan siirrettiin se ensi viikolle. Huomenna meinaan mennä taas uimaan, ja sen päälle vedetään äidin kanssa vesijuoksutreeni. Ja iltapäivällä on sitten kehonkoostumusmittaus, jännää! Oon käynyt edellisen kerran InBody-mittauksessa keväällä 2009. Se raportti ei ole kaunista katsottavaa… Teen tuosta ihan oman postauksensa, tulee nimittäin olemaan varsin mielenkiintoista verrata tilannetta nyt ja silloin! Laitan molemmat raportit tänne huomenna kuvina, niin päästään kaikki yhdessätuumin ihmettelemään tilannetta. Eniten mua kiinnostaa viskeraalisen rasvan määrä ja lihas/rasvamassan suhde. Tuolloin n. kuusi vuotta sitten nimittäin tuo sisäelinten ympärille kertyneen rasvan lukema oli todella hurja. Sen kauhistuttamana aloitin alunperin tämän blogin pitämisen. Nyt ei ole enää onneksi omppukupua, mutta jännää silti… Huomiseen siis! :)

Photobucket

4 kommenttia:

  1. Oh, niin ikävä itsellä balettitunneille! Tanssitko kovilla kärjillä? Mä testasin männäviikolla kaapista löytyneitä kärkkäreitä ehkä 5 minuuttia ja seuraavana päivänä oli reidet ja pohkeet ihan tuhannen kipeet :) Harmittelen itse, kun aloitin balsun sen verran myöhään, ettei nilkat enää taipuneet kunnolla kärkkäreihin ja jos jatkaisi harrastusta, niin kyllä ne mummotossut olisi vaan suostuttava laittamaan koko tunniksi jalkaan.. mutku ei haluuu!!! Haluu olla palleriina!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Pirita! En tanssi kärjillä, ihan alkeistunneilta aloitin viime syksynä, niin pitkä tauko oli tanssissa ollut. Ja nuorempana balettiharrastus vaihtui jazziin ja katutanssilajeihin teini-iässä, eli en ole edes koskaan kärkkäreillä vetänyt! Ehkä muutaman vuoden kuluttua… :)

      Poista
  2. Minulla on myös nivunen välillä oikutellut. Diagnosoin sen ensin itse tulehdukseksi ja loppujen lopuksi lääkäri päätyi samaan. Itselleni sen kuntoutuminen pitkittyi ihan turhaan, kun treenasin väkisin sen kanssa. Ainoastaan lepo ja tulehduslääkekuuri saivat vaivan kuriin. Vammoja ja vaivoja on toki monenlaisia, mutta kannattaa oikeasti olla varovainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos varoituksesta. Mä luulen, että mun kohdalla kyse on ainoastaan aktivoituneesta lihaksesta, nimittäin enää ei ole mitään sen kummempia tuntemuksia. Mutta tottakai tutkailen tilanteita, niinkuin kropan ja mielen kanssa aina! :)

      Poista