lauantai 28. marraskuuta 2009

RYTMI SEKAISIN

Olen vihdoin palannut Ameriikan ihmemaasta. Eilen simahdin joskus kahdeksan aikoihin ja nyt sitten heräsin, että joko ois aamu. Eipä ole, kun baareissakin tulee pilkku vasta tunnin kuluttua. Päätin kuitenkin nousta ylös, sillä lakanoissa unettomana pyöriminen on uuvuttavaa ja turhauttavaa.
Kertoilen vähän reissukuulumisia... Ihanaa siis oli. Lämpöä ja aurinkoa sekä muutenkin hyvä meininki. En sortunut kertaakaan mihinkään ihaniin herkkuihin, joita oli tietenkin tarjolla joka kuppilassa. Sen sijaan kävin kerran lenkillä ja kaksi kertaa ystäväni personal trainerin tehorääkissä.
Söimme koko viime viikon todella kuuliaisesti ja hyvin. Ystäväni noudattaa aika pitkälle samaa ruokavaliota kuin minä. Sen lisäksi hän syö paljon elävää ravintoa, joka on itselleni vielä aika uusi juttu. No mutta, matkakiloja tuli 2 kuitenkin. Nyt niistä pitää päästä eroon. Odotan innolla, että aurinko nousee. Juoksuhinku on kova. Meinaan myös tehdä ystäväni personal trainerin neuvomia lihaskuntoliikkeitä. Ne olivat meinaan erittäin tehokkaita ja sellaisia, joita voi helposti tehdä kotona. Hänellä on sama tavoite kuin itselläni, eli keskivartalon vahvistaminen ja linjojen sutjakoittaminen.
Viikko sitten sunnuntaina paino näytti 58,7 kg, mutta nyt olen valitettavasti kivunnut takaisin 60 kg:n paremmalle puolelle. Ärsyttää tietenkin... Aikataulun mukaan ensi viikonloppuna koittaa välietappi 4 ja vaa'an pitäisi näyttää 57,5. Katsotaan nyt ovatko nämä matkakilot turvotusta vai joudunko kirimään toden teolla koko joulukuun, että pääsen lopulliseen tavoitteeseeni!


Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti