perjantai 2. huhtikuuta 2010

PELASTAKAA SUKLAAPUPUT!


Pääsiäinen on virallisesti alkanut. Tänään on päivistä piinaavin, pitkäperjantai. Mutta eipä anneta sen piinata, vaan nautitaan rauhaksiinolosta ja ehkäpä jopa ulkoilusta. Helsingissä sää näyttää sumuiselta ja asteita on 4,3 plussan puolella. Aion mennä mittailemaan hiljaisen pääkaupungin katuja joko sauvoen tei lenkkeillen. Myöhemmin iltapäivällä on luvassa perhepäivällinen, josta aion nauttia puhdistuskuurista huolimatta. Kalaa taitaa olla tarjolla. Syön sitä varovasti ja kohtuudella. Maistelin eilenkin vähän purkkitonnikalaa välipalaksi, sillä päänsärky ja kunnolla syömisen tarve iski pahasti.
Nyt jatkan eilistä siivoamisoperaatiota. Tiedetään, ei saisi näin pyhänä rehata, mutta pakko, kun ei muulloinkaan ehdi! Ja sitäpaitsi naapuri pesi ja linkosi eilen kymmenen aikaan illalla niin, että lattia ja seinät tärisivät. Kärsiköön Neiti X:n pitkänperjantain imuroinnista vuorostaan! Hah! ;)

Eilisen syömiset:

Aamiainen:
mysliä, rice puffseja ja ruismuroja
soijamaitoa
vihreää teetä

Lounas:
kickherneitä
mandariini

Välipala:
Fruitus-luomuhedelmäpatukka
pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä

Toinen välipala:
2 viipaletta reissumiestä
avocadoa
tonnikkalaa
kurkkua
paistettu kananmuna

Päivällinen:
risotontapainen näistä aineksista:
quinoa-täysjyväriisisekoitusta
kesäkurpitsaa
sipulia ja valkosipulia
kickherneitä
herkkusieniä
tahi-chilikastiketta

Kuullaan taas...

Photobucket

3 kommenttia:

  1. Hups, mikä pupukuva. :) Ja oikeasti, kyllä pyhänäkin joutuu jotain tekemään, kun ei aika muuten millään riitä...

    VastaaPoista
  2. Hyvää pääsiäistä ja kiitos kommentista!

    Nyt pitää kyllä sanoa, että kevennyksen suhteen ei ole tulossa kunnon pääsiäistä, mutta edes kohtuus, jos siihen pyrkisi. Ja siten maanantaina lupaan aloittaa, ihan oikesti, kunnon tsemppi päälle!

    Tässä meni äsken suklaata ja punkkua ;)

    t. Manta

    VastaaPoista
  3. Hauska kuva :) Katselinkin äsken, miten olet elävöittänyt postauksiasi erilaisilla kuvilla. Monesta kuvasta huomaa, että olet joko itse ottanut ne tai sitten tehnyt ne kuvat jollain kuvankäsittelyohjelmalla (?).

    Muissa blogeissa on hirveesti sellasia muotikuvia, jotka on ihan varmasti tekijänoikeuslailla suojattuja mutta niitä käytetään ilman mitään mainintaa....mitä mieltä sä olet tästä? Itse kun haluaisin käyttää jotain netistä googlen kautta löytämiä kuvia, mut tekijänoikeus rajoittaa hirveesti..

    VastaaPoista