maanantai 22. helmikuuta 2010

TAVALLINEN TERVEHDYS

Melkein viikko on ehtinyt vierähtää edellisestä kirjoituksesta. Aika tosiaan lentää! Mitään erikoista ei oikeastaan ole koko viikon aikana tapahtunut. Paitsi työntekoa. Hommaa on niin paljon kun vain kerkeän tekemään. Syömisten suhteen en ole edelleenkään päässyt mihinkään järkiratkaisuun. Viime tiistaina sanoin tekeväni syömisille oman kalenterinsa. Noooh.... Enpäs ole ehtinyt/ jaksanut/ saanut aikaiseksi. Olen oikeastaan syönyt mitään kummempia ajattelematta. Tällä hetkellä tuntuu sitlä, että aivojani kuormittaa niin oni töihin liittyvä asia, etten jaksa kaivaa tilaa laihisraivarointiajatuksille. Välillä pelottaa, että vaaka pomppaa sinne lähemmäs 60 kg:a, mutta ei sitä vielä ole onneksi tapahtunut. Viime viikolla tuli syötyä useampaankin otteeseen ulkona ja olin ihan varma, että kiloja olisi kertynyt. Mutta tuossa 57 hujakoilla se paino nyt tuntuu pysyvän.
Ja olkoon niin. En rupea ahmimaan, mutten toisaalta tässä hetkessä ota ruuhkaakaan noista parista viimeisestä kilosta. Joka tapauksessa aion tiputtaa ne viimeisetkin vyötäröllä roikkuvat ylimääräiset, mutten usko sen tapahtuvan tässä ihan lähiviikkoina.
Pahoitteluni, että päivitystiheys on harventunut. Tuntuu vaan, ettei ole mitään kummoisempaa kerrottavaa. Jahka tämä työsuma helpottaa, annan aikaa taas raivaroinnille enemmmän! :)

Photobucket

2 kommenttia:

 1. olen samankokoinen kuin sinä lähtötilanteessa. en vain usko, että pystyn samaan kuin sinä. vuosia ole yrittänyt karistaa muutamaa kiloa, mutta päinvastoin olen lihonut. tahti pelottaa, koska jo kymmenen vuoden kuluttua olen lihava, puhumattakaan tilanteesta kahdenkymmenen vuoden kuluttua. olen yrittänyt, mutta itsekurini ei riitä. kyllähän minä tiedän, mistä kiikastaa: syön liikaa herkkuja. seurasin kaloritilannettani jonkun aikaa netissä olevan palvelun avulla. selvisi, että kasviksia syön riittävästi, ja muutakin ruokaa oikein, mutta ne herkut....ratkean liian usein. näin, että easybody-patukat ovat olleet sinulle avuksi. ehkä kokeilen niitä itsekin, jos kaupasta löydän. koska en vain halua lihoa tästä enää yhtään.

  syvä kunnioitus sinulle, olet muuttanut elämäsi.

  -anita

  VastaaPoista
 2. Neiti X, Moi!

  Mites menee? Työkiireitä edelleen?

  Mulla itellä on mennyt 2 viikkoa kevynnyksen suhteen huilien eli kaloreita on kyllä tullut liikaa, mutta nyt päätin jälleen ryhdistäytyä :)

  Painohan mulla kävi 56 kilossa (pituus 160cm), mutta on varmaan jo yli 57, vaakaan ei ole juuri huvittanut mennäkään. Vaikka itseni kohdalla se olisi suotavaa, monen kuukauden vaakatauko ei tee mulle hyvää.

  Mutta kevättä kohden!

  Tsemppiä sulle ja ei oteta ainakaan stressiä tästä!

  t. Manta

  VastaaPoista