maanantai 1. helmikuuta 2010

VILJATON VIIKKO


Viljaton päiväni alkaa kääntyä ehtoon puolelle. Hyvin meni, eikä edes tuntunut yhtään ihmeelliseltä. Oikeastaan tämän päivän ruokavalioni noudatteli hyvinkin pitkälti samoja linjoja, kuin aloittaessani raivarointia. Alkusyksystä 2009 olin vielä tosi varovainen kaikkien korkean GI:n omaavien ruoka-aineiden kanssa. Ja viljatuotteethan kuuluvat näihin.
Päätin pitää tämän viikon kokonaan viljattomana. Lasken omalla kohdallani viljaksi myös tärkkelyspommit riisin ja perunan. Myös leivät, myslit, murot, puurot, speltti, bulgur ja ohrasuurimot saavat odotella hyllyllä ensi viikkoon. Tutkailen mielenkiinnolla kuinka tämä vaikuttaa olooni (ja olomuotooni). Katsotaan mitä kroppa tykkää!

Photobucket

3 kommenttia:

 1. Toihan voisi olla kokeilemisen arvoinen juttu itselläkin! Leipää tulee aina syötyä liikaa, vaikka tosin oma herkkuni on jälkiuunileipä, joten melko terveellinen herkkuhan se periaatteessa on.. Verrattuna vaikka paahtoleipään! Hassua, miten normaali leipäkin voi olla himoittavaa herkkua, jos yrittää olla ilman ;o)! Ei kaipaa karkkeja, kun saa edes leipää :oD!

  Kirjaathan ylös nuo syömiset, niin saisi vinkkejä omaankin kokeiluun.

  VastaaPoista
 2. Väittävät, että olo todella kohenisi viljattomalla tai vähä viljaisella ruokavaliolla. Turvotus ainakin kuulemma vähenee..mutta mitä tehdä kun on heikko mieli ja ihan ilman viljatuotteita tuntuisi kauhealta elää... vaikka toisaalta, kuten Anonyymi tuossa totesi, niin kyllä se leipä karkinhimon vie...:)

  VastaaPoista
 3. Olisi todella mielenkiintoista tietää sinun vinkkisi viljattomuuteen, siis syömiset. Olen itsekkin ajatellut kokeilla, mutta en oikein ole löytänyt hyvää informaatiota aiheesta.

  VastaaPoista