maanantai 17. marraskuuta 2014

VIIME VIIKON MIELITEOISTA JA VIIKKOPAINO

Viime viikko meni tosi hienosti, oon oikein ylpeä itestäni! Söin, nukuin, treenasin, tein töitä ja vietin vapaa-aikaa juuri sopivassa suhteessa. Muistin juoda vettä, söin tasaisin väliajoin, söin paljon kasviksia, en herkutellut. Paitsi eilen! :) Vietettiin sohvan pohjalla koko ilta, ja syötiin roskaruokaa ja joulusulkaata…  Oh well! Niin reipas olin koko viikon, ettei yksi ilta venettä kaada. Vaaka näytti tänä aamuna 61,5 kg, eli melkein kilon verran on taas paino rymissyt alas viime viikosta. On se vaan kerta toisensa jälkeen muka niin hämmästyttävää, kun jättää turvottavat ruoat ja juomat viikon varrelta veks ja lisää liikuntaa tilalle, että se ihan oikeasti vaikuttaa painoon noin vahvasti. Ja ennenkaikkea se vaikuttaa mieleen! Energiatasot on nousseet, eikä pimeys väsytä niin vahvasti kuin toissaviikolla. Edelleen saatan kellahtaa sänkyyn ennen iltauutisia, mutta enää väsymys ei tunnu niin lamauttavalta eikä ahdistavalta.
Kävin viime viikon aikana pari kertaa aamujoogassa, ja olin matolla jo viimeistään klo 6.30. Yhden kerran päädyin myös iltajoogailemaan kuvauspäivän jälkeen! Tuo on jotain itselleni ennenkokematonta. Yleensä, kun työpäivä on paketissa, mielessä ei ole mitään muuta kuin kotiin pääseminen ja relaxus maximus sohvaperunamus. Olen tosi huono esim. lähtemään salille tai jumppaan päivän päätteeksi. Tehtiin torstaina Oskarin kanssa kuvauksia TK 8-studiolla, missä toimii myös Urban Mandala-joogastudio. Pitkän päivän jälkeen tuntui ihanalta jäädä rauhoittumaan, ja samalla vetreyttämään kroppaa. Viime viikolla yllätin itseni pariinkin otteeseen olemalla reipas, ja saamalla puristettua itsestäni työpäivän päätteeksi joko nuo rauhalliset venymiset, tai kunnon hien Monnan innostamana. Myös vapaapäivänä teki mieli vähän hikoilla omaan tahtiin olkkarissa.

Tän kanssa on vielä tekemistä, en meinaa millään saada tipautettua itseäni tuonne hartioiden väliin, enkä kantapäitä pysymään maassa, tai edes käsiä suorassa… Pikkuhiljaa!

Raivarointiraivolla! ;)
Tässä vielä viime viikon sporttivartit:

ma: aamuastanga (1 h 30 min) ja iltalenkki (30 min)
ti: aamuastanga (1 h 30 min) ja illalla PT-treeni (1 h)
ke: lepopäivä
to: iltajooga, functional flow (1 h 30 min)
pe: illalla PT-treeni (1 h)
la: olkkaritreeni (30 min)
su: lepopäivä

Yhteensä n. 7,5 h liikkumista, hyvä hyvä! 

Koko viime viikon kantavana teemana oli MIELITEOT. Mielen teki mieli treenailla melkeinpä päivittäin, mutta sitten taas antaa vähän löysää eilen illalla. Meinaan jatkaa tällä viikolla noiden mielitekojen parissa, saapa nähdä minkälaisia asioita mielen tekee mieli, ja kropan siinä perässä! ;)


Photobucket

3 kommenttia:

  1. Sullahan alkaa hahmottua 6 pack ;) t. Neiti X:n ihailija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, 2-pack mulla näkyy! :D Noi ylimmät vatsalihakset tulee paljon helpommin esille, kuin alemmat… Töitä joudun kyllä tekemään täysillä, että saan loputkin esiin! #pyykkilautavatsa #kesäksi2015 ;)

      Poista
  2. Ihanat noi trikoot! mistä tollasia saa?

    VastaaPoista