torstai 2. helmikuuta 2012

HAH, VÄISTIN ANSAT!


Kuinka voittajaolo tulikaan eilen ollessani Fazerin sinisen 90-vuotissynttäreillä. Tyydyin nimittäin ainoastaan ihailemaan upeaa kakkua, enkä myöskään kajonnut kotiinviemisiksi saamiini suklaalevyihin! Ja niitähän oli, nimittäin lähes kahden kilon painoinen jättilevy, jonka sisällä oli piilossa 9 normaalikokoista Fasun sinistä... Herkuttelun sijaan marssin tilaisuuden jälkeen jättilevy kainalossa läpi hyisen Punavuoren afroamaan itseni lämpimäksi. Tanssitunnilla huomasin, että kroppani tuntui jotenkin solakammalta. Tänä aamuna oli pakko tarkistaa paino vaa'alla ja kyllä, 63,6 kg se näytti. Eli nyt on suunta kääntynyt alaspäin. Toivottavasti pysyvästi, ettei tarvitse taas harmistua!
Tänään luvassa Australiasta saapuneen ystävän näkemistä ja illalla dance hall reggae ja house-tanssitunnit. Energiat on kohdillaan. :)

Photobucket

2 kommenttia:

 1. Heippa jälleen! Kiva lukea juttujasi ja ehkä saada samalla itsekin tästä tsemppiä.

  Mullahan paino on noussut hurjasti sitten, kun viimeksi kirjoittelin. Eli se on nyt n. 69kg, ihan hurjaa!! Välillä syytän e-pillereitä (syönyt nyt taas pitkästä aikaa reilun vuoden), mutta totuus on "olen syönyt liikaa".

  Nyt harrastan liikuntaa ihan suht hyvin ja lasken kaloreita, mutta hidasta on...

  Oletkos mittanauhaa käyttänyt viime aikoina? Mulla on latio nyt 99cm, kun se oli noin vuosi sitten 93cm, samanlainen suunta jokaisessa mitassa...

  Muuten, mun mielestäs sä näytit tosi hoikalta jossain lehtikuvissa/netissä viime syksynä!

  Tsemppiä!

  t. Manta

  VastaaPoista
 2. Loistavaa! Eikun tu(u)lta päin!

  Mä varmaan nukkuisinkin sen jättilevyn kanssa :D

  VastaaPoista