sunnuntai 8. syyskuuta 2013

VIIKON KUULUMISET

Hiljaista on ollut päivitysten osalta tämä viikko... On ollut kuvauksia torstaina, eilen, ja vieläpä on videointia edessä tänäänkin! Torstaina oli omat tukkakirjan kuvaukset, eilen asiakkaalle videoita, ja tänään tehdään vielä mun haastattelut Hair Bible -videoon! Toteutetaan nimittäin vähän samantyyppinen kuin tämä Make Up Bible'sta tehty klippi, mutta lisätään sekaan vielä mun höpinöitä:


Make Up Bible in the making from mariela sarkima on Vimeo.

Huomennakin pääsen taas itse kuvattavaksi, nimittäin erääseen urheiluohjelmaan! Melko jännää. Kuvausryhmä tulee seuraamaan, kun tehdään yksi kampauskuva Tukkaraamattuun, ja sen jälkeen mennään meille kotiin treenaamaan. Meinaan tehdä sen vanhan kunnon aineenvaihduntaa vilkastuttavan Päivän Treenin. Ohjelma tulee ulos loppuvuodesta, vinkkaan sitten lähempänä ajankohtaa, että milloin ja mistä.

Eiliset videokuvaukset  La la land-työhuoneella.
...jotta hommaa pukkaa! Mutta ei se mitään, paino tulee alas samalla, tunnen sen! Mm. nuo kuvassa näkyvät mustat housut eivät ole mahtuneet ennen jalkaan, nyt ne tipahtivat jopa oikeaoppisesti lanteille. I'm wearing Spanx though...! ;) Mutta silti. Samoin kaverit ja perhe ovat ruvenneet sanomaan, että alkaa pikkuhiljaa näkymään. JEE!!!
Treenailut on jääneet tällä viikolla ainoastaan kahteen lenkkiin, tänään meinaan vielä kirmata kerran! On ikävä joogailua, mutten vaan ole saanut aamutreenejä taipumaan kalenteriini. Yksi syy on varmasti se, että pari ravintolakeikausta on tullut tehtyä ja muutamat skumpat siinä samalla huitaistua... Eilinen kuvausten jälkeinen dinneri oli sen sortin suolapommi, että saapa nähdä millaiset silmäpussit tallentuvatt tämän päivän Hair Bible -videolle...! ;)

Nyt laittamaan nassu kuntoon, ja sitten hommiin!!! Aurinkoa sunnuntaihin.

PS. Ananaspora on ollut ahkerassa käytössä! ;)

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti