maanantai 24. helmikuuta 2014

Raivareiden uusi tuleminen, VIIKKOPAINO 1

Noniin, tästä se lähtee, jihuu! Aloitin aamun joogaamalla. Sen verran vähän aikaa ehdin Astangaan viime keväänä tutustua, että yli puolen vuoden tauon jälkeen oli kyllä kovasti muistelemista… Eipä siinä mitään, huomenna on varmasti jo helpompaa, kun ei tarvitse koko ajan pinnistellä muistaakseen asanoita… Odotan jo innolla sitä oloa, kun pääsee flow'hun kiinni, ja hengitys kulkee voimaannuttavan tasaisesti. Pyrin joogaamaan 2-3 aamuna viikossa. Sen verran hyötyä alkuvuoden kirjatekstien rutistuksesta oli, että 06 herätys ei enää tunnu missään! Tai ainakaan tänään se ei tuntunut… ;) Nautin joogasalilla myös herkullisen raakaruoka-aamiaisen ja kupin kahvia. Linnut lauloivat kotiin kävellessä, ja ilma tuntui viileältä, mutta kuitenkin keväiseltä. Hyvä aamu.
Ja sitten se punnitustulos: 65 kg näytti vaaka tänä aamuna. Ei ihan paha, pelkäsin hipovani 67 kg:a. Mutta silti BMI kertoo totuuden: 25,6, eli lievästi ylipainoinen. Normaalipainoni yläraja (BMI 24,9) on pituisellani (159,5 cm) leidillä vähän vajaa 64 kg. Tuo onkin siis ensimmäinen tavoitteeni. Olin alunperin kirjannut tuon ykkösetapikseni huhtikuun aluun, kun Hair Bible'n julkkareita juhlitaan. Vaan taidanpa hilata ekan välitavoitteen kuitenkin vähän lähemmäs, ja vaihtaa tuonne julkkaribileisiin jonkun toisen tavoitteen!
Ehdotuksia? Mikä voisi olla hyvä porkkana? Olen varsin vastaanottavainen haasteille, eli bring it on! ;)

Jos muuten olet uusi blogini seuraaja, niin kannattaa lukea TÄMÄ postaus, jossa avaan hieman tilannettani ja ajatuksiani + ahdinkojani painon ainaisen kertymisen suhteen.
TÄÄLTÄ löytyy edistymiskuva 67,5 kg -> 64 kg. Ja kyllä, tänäänkin on tallennettu muhkeat muodot kameralle! Maanantaina 24.3. saatte sitten toivottavasti ihailla muodonmuutosta, eli laitan tänne kuukauden välein tilanneraportin kuvien muodossa.

Ja vielä copy/pastella homman kiteytys viime kesän projektinaloituspostauksesta:

Takaisin sinne. Jaa, että minne? No sinne, minne alunperinkin oli tarkoitus päästä, eli:
uuteen tapaan suhtautua syömiseen, liikkumiseen 
ja sen myötä itseensä.
Ja tottakai noiden positiivisten henkisten asioiden vanavedessä: 
rauhalliseen, terveelliseen ja pysyvään painonpudotukseen. 

Photobucket

1 kommentti:

  1. Ihanaa että tulit takaisin! Mä oon saannut sun blogista inspiraatiota mun laihisurakkaan, ja oli kiva huomata että oot täällä taas :) Mun tän hetkinen paino on myös 65kg luokkaa ja pituuttakin on saman verran, joten kiva seurata sun edistymistä ja verrata omaan, kannustaa hyvin pysymään mukana! Eikä tää homma tunnu niin yksinäiseltä, kun lukee toisen kokemuksia joka on samalla lähtöviivalla kuin ite :)

    VastaaPoista