torstai 20. elokuuta 2015

Laihisraivarointia Me Naiset-lehdessä

Tänään kannattaa kipaista lehtikioskille, uusimmassa Me Naiset-lehdessä on nimittäin iso juttu tästä mun Laihisraivaroinnista! Avasin toimittajalle mun iänikuisen painojojoilun taustoja ja tähän hetkeen, eli onnelliseen mielentilaan ja tasapainoon itseni kanssa päätymistä. Käytiin aika syvissä vesissä… Juttu on mielestä ihanasti kirjoitettu, ja pääsin pomppimaan, tanssimaan ja poseeraamaan lahjakkaan Heli Blåfieldin kameran edessä sydämeni kyllyydestä.


Hassua lukea lehden sivuilta omia höpinöitäni. Mä toivon ja uskon, että juttu antaa intoa ja inspiraatiota mahdollisimman monelle. Yksi mun ystävä, sama jonka häissä puhaltelen jutun kuvissa saippuakuplia, on joskus sanonut, että harrastan laihduttamista. (Jussi, olit jo 10 vuotta sitten ihan oikeassa!) Tosin sana laihduttaa kuulostaa tämänhetkiseen ajatusmalliini tosi vieraalta, en mä enää ole laihduttanut pitkään aikaan! Mutta kyllä mä harrastan karhunpainia kilojen kanssa, niinkuin varmaan suurin osa suomalaisista naisista. Eikä siinä mitään, ihan hyvä harrastus tää on, nykyään kun olen sinut asian kanssa. Kiloja tulee ja menee, yleensä housut menee kiinni, joinain päivinä sitten taas ei. Se on semmosta! :D
On ollut aikamoista turbulenssia tällä ja viime viikolla, lomat oli ja meni, ja nyt on taas arki kuvioissa. Viime viikolla tosiaan alkoi tanssitunnit ja treenailu muutenkin. Ihanaa, että on taas vähän rutiinia elämässä. Yritän rutinoitua pikkuhiljaa muillakin elämän osa-alueilla, mutta pitkän kesäloman jälkeen se tietenkin ottaa oman aikansa. Blogin päivittäminen on ollut vähäistä, mutta älkää luulkokaan, että musta pääsette! :) Jahka tästä taas pääsen kunnolla arjen kylkeen kiinni, niin täältä pesee ja linkoaa!Meanwhile, käykää ostamassa lehti, ja kertokaa mitä tykkäsitte! Ai niin, löydätte mut samasta lehdestä myös KÄMMÄRIKAMPAAT-jutusta! Smurffitukka mainittu… ;)

PUSS!!!

Photobucket

8 kommenttia:

 1. Onneksi oon ensi viikolla palaamassa Suomeen, voin sitten tuonkin ostaa. :D (vai hetkinen, onko MN viikottainen julkaisu??? eiiii...) No, joka tapauksessa, tervetuloa takaisin - olenkin jo vähän kaivannut juttujasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Juu, tämän viikon torstaina oon jo viime viikon uutinen! ;) Pyydä, että joku käy nappaamassa lehden sulle kiskalta. <3

   Poista
 2. Käväisin eilen Hesassa yhdessä koulutushaastattelussa, ja paluumatkalla bussissa luin Instasta vinkkisi lehteen. Hetken manasin, etten huomannut aiemmin, olisin heti ostanut matkalukemiseksi! Mutta heti perille päästyä sitten ärrälle ja lehti mukaan. Oli hyvä juttu, ja olet rohkea kun uskallat kertoa tunnoistasi.

  VastaaPoista
 3. Ihqu Mariela! Oot mun idoli! Pakko juosta heti hakemaan lehti!!!

  VastaaPoista