keskiviikko 9. joulukuuta 2009

RAIVARIPOSTAUS NRO 100

Näin lähtee sadas kirjoitus... Hauskaa!
Tai oikeastaan ei. Paino on junnannut siinä 58 yläpuolella jo monta viikkoa. Kehitys on pysähtynyt. Näinhän arvelinkin tapahtuvan. Viimeisten kilojen rutistus on se hankalin osuus. Miten voi olla mahdollista, että nuo 10 kiloa ovat lähteneet suht kivuttomasti, mutta tässä sitten jään jumittamaan? Suht kivuttomasti on sitten lievennetty ilmaisu, blogini seuraajat tietävät, että olen kyllä taisteluni taistellut ja raivarini raivonnut matkan varrella.

Mikäs nyt avuksi? Joulukin tulee ja aion ehdottomasti herkutella hiukan pyhien aikana... Olen saanut kahdenmoisia vinkkejä: joko lisätä kulutusta reippaasti, tai sitten buustata kroppaa lisäämällä alorien määrää. Jälkimmäinen hoituu jouluna itsestään, mutta tuota liikuntaa sopisi kyllä lisätä. Luulenpa, että kulutukseni on jumahtanut. En ole ehtinyt käydä lainkaan juoksemassa ja salikäyntejäkin on tullut ainoastaan kerta per viikko. Lupasin itselleni aikaisemmin syksyllä, että liikkuisin ainakin sen puoli tuntia päivässä. Hmm.....
Nyt kun katson kalenteriani, voin todeta, että ehtisin kyllä ottamaan hyvän joulunalus liikuntarupeaman! Se voisi mennä vaikkapa näin:

ke 9.12. klo 19.30 iltalenkki
to 10.12. klo 10 sali
pe 11.12. klo 8 aamulenkki
ke 16.12. klo 8 aamulenkki
to 17.12. klo 15 sali
pe 18.12. klo 8 aamulenkki
la 19.12 klo 10 aamulenkki
ma 21.12. klo 17 iltalenkki
ti 22.12. klo 8 aamulenkki
ke 23.12. klo 9 sali

Nyt kun se on tuohon kirjattun, tulee toivottavasti noudatettua!
Loppurutistustaistoon!!!!

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Viimeiset on tunnetusti pahimmat. Liikunnan puute nopeasti alkaa näkyä painon junnauksena jos edelleen syö samoin tavoin kuin silloin kun liikkuu reippaasti. Siksi olisi ihanaa, jos saisi aineenvaihdunnan kerralla boostattua pitkäksi aikaa toimintaan! Sen vuoksi luulen, että itselleni tekee hyvää nyt tämä muutaman viikon mittainen kaloreiden kituutus ja samalla tapahtuva liikunnan lisäys. Nyt vain kunnon loppurutistukset neiti X!!

    VastaaPoista
  2. Toi liikuntarutistus ennen joulua kuulostaa loistavalta! Meinaan itsekin yrittää vähän samanlaista, jotta sitten jouluna saisi hieman herkutella hyvällä omatunnolla. Tsemppiä vikoihin kiloihin!

    VastaaPoista