maanantai 28. joulukuuta 2009

VUODEN 2009 VIIMEISEN VIIKON ALOITUSPAINO

Niinhän se aika tosiaan kuluu... Olen kirjoittanut laihisraivareita nyt 140 päivää! Jäljellä toisinsanoen enää 3 päivää. Mutta ei huolta, raivarointi jatkuu ensi vuoden puolella. Ensinnäkin olen vielä 3,7 kg:n päässä tavoitteestani ja toiseksi: tästä kirjoittamisesta on muodostunut harrastus, jota haluan jatkaa!
Viikon 21 aloituspaino siis näyttää tuollaiselta. Ei paha, vaikka ei olekaan ihan se, mitä pitäisi. Onneksi sentään alkaa vitosella, eikä kutosella. Paino on tosiaan pysynyt yli kuukauden päivät suunnilleen samoissa lukemissa. Viimeisten kilojen tiputtamiseen tarvitaan sisukkuutta ja pientä piiskan heilautusta. Onnekseni sain kerättyä joulun pyhinä intoa ja kerrankin tekee mieli kuntoilla. Tänään saattaa kyllä tulla huilipäivä, sillä eilisen lumijuoksun ja salitreenin jäljiltä on mitä omituisimmat paikat kipeinä. (kuten oikea nivunen, polven sisäpuoli ja vasen akillesjänne...) Vaikka on tarmoa kuin pienessä kylässä, en aio rikkoa itseäni. Ehkäpä otan iltapäivällä kevyet Zumbat!

Photobucket

4 kommenttia:

 1. Kirjoittelin aamulla tähän kommenttia, mutta se on näköjään kadonnut jonnekin bittiavaruuteen. :) Joten, uusi yritys!

  Tykkään hirmuisesti painolukemista, jotka alkavat viitosella. Suosikkilukemani on 57 pilkku. Silloin on jo turvallisen matkan päässä lukemasta 60 and over.

  VastaaPoista
 2. 57 pilkku on täällä seuraava välitavoite. Nyt on vielä vaaralliset vedet...

  VastaaPoista
 3. Hienosti sulla on mennyt! Mielestäni mä kirjoitin tänne jo kommentin, mutta en kai sitten. ;)

  Sun blogista huomaa myös sen, että välillä tosiaan kertyy nestettä ja sitten äkkiä jopa viikossa paino vain humahtaa alas. ;) Mäkin lähden pinnistelmään eteenpäin - tosin mulla on taivalta vielä 7 kg enemmän. :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä Miss G! Rohkeutta, kärsivällisyyttä ja periksiantamattomuutta vuodelle 2010!!!

  VastaaPoista