torstai 13. elokuuta 2009

VUOREN VALLOITUS JA VÄLITAVOITTEET


Perusleirissä ollaan vielä toistaiseksi. Alkava urakka tuntuu raskaalta ja vuori näyttää korkealta! Vaan kiipeämään on lähdettävä!
Ensimmäinen välietappi, camp I, tulee vastaan viikolla 38. Se osuu perusleirin ja puolimatkan puoleenväliin. Jos pysyn reilun 600 gramman viikkopudotusvauhdissa, vaa'an pitäisi näyttää syyskuun puolessavälissä 3,2 kg vähemmän kuin lähtötilanteessa. Tämä tarkoittaa lukua 64,8 kg.
Puolimatkan kievari, camp II, tulisi saavuttaa keskiviikkona 21.10. Siihen mennessä kiloja pitäisi olla tippunut 6,5 ja puntarilukeman näyttää 61,5 kg. Aikaa tuohon on näistä ensimetreistä tasan 10 viikkoa!
Rinne jyrkkenee ja ilman happi vähenee. Osa retkikunnasta on jo luovuttanut, mutta Neiti X puuskuttaa eteenpäin seuraavaan leiriin. Camp III sijaitsee korkealla, marraskuun puolivälissä, kuukauden matkan päässä edellisestä leiristä. Elopainoa tuolloin 59 kg. Viimeisellä korkeanpaikanleirillä ennen huippua juhlitaan Suomen itsenäisyyttä. Camp IV osuu viikon 49 viikonlopuksi. Tuolloin painon pitäisi olla jo lähellä tavoitetta, 57,5kg
Vuoren huippu valloitetaan näyttävästi vuoden vaihtuessa ja rakettien paukkuessa. 31.12.2009 kaikkien laskujeni mukaan vaa'an pitäisi, tulisi, olisi syytä näyttää 55 kg!

Huh, uuvuttaa jo koko tämän urakan miettiminenkin... Kuinka ihmeessä muka onnistun pääsemään huipulle ja ravistaa matkalla ylimääräiset kilot irti itsestäni??? Vastassa on taatusti monet myrskyt, myllerrykset ja vaaralliset lumivyöryt.

sisulla, sitkeydellä, periksiantamattomuudella, kärsivällisyydellä ja
LUJALLA USKOLLA ONNISTUMISEEN!

Tällaisia palkintoja/porkkanoita ajattelin suoda itselleni välitavoitteisiin päästyäni:

camp I 15.9. Risteilymatka Tukholmaan
camp II 21.10. Saan käyttää lahjaksi saamani kasvohoitolahjakortin
camp III 15.11. Saan ottaa ruokavaliooni yhden kohtuudellaherkuttelupäivän
camp IV 5.12. Saan juhlia 60 kg:n alittamista ja Suomen itsenäisyyttä valitsemallani vapaalla tavalla
vuoren huipulla, 31.12 tavoite on saavutettu ja haasteenani on siitä päivästä lähtien pystyä pitämään tuo ihannepainoni. Se sitten vasta hankalaa onkin.

Photobucket

1 kommentti:

  1. Hyviä porkkanoita! Ja huipulla saattaa tuulla, mutta ajattele niitä huikaisevia näköaloja sekä kaikkia oppimiasi niksejä ja saavutustasi kokonaisuutena.

    Laitan kommenttini liitteeksi säkillisen sisua, yhden megabitin hyviä oivalluksia ja gigatavun verran itseluottamusta ja hyvää oloa!

    VastaaPoista