tiistai 18. elokuuta 2009

66,6


Eilen ja tänään vaa'an lukema on näyttänyt tasan samaa paholaisen lukua, 66,6. Tämä tarkoittaisi 1,4 kg:n viikkopudotusta. Kokemuksesta tiedän, että uuden elämän alkumetreillä kilot karisevat nopeammin. Nopea alkupudotus johtuu varmasti myös kesätissuttelujen vaihtumisesta vedenjuontiin. Olen onnistunut pitämään vesipulloa työpöydälläni koko viime viikon ja toivottavasti myös tästä eteenpäin.
Painonpudotuksessa oma haamurajani on ollut tuossa 64 kg:n kohdalla. Se alle en meinaa päästä millään! Tällä kertaa tosin aion päästä, ja reippaasti sen allekin. Mutta pieni välitavoite tuo alle 64 voi olla, nimittäin siellä siintää BMI "normaalipainoinen"!

Photobucket

1 kommentti:

  1. Hei, löysin blogisi vasta äskettäin, ja vanhoja postauksia selaillessani tämä osui silmiini... olen nimittäin nyt samassa tilanteessa kuin sinä tätä kirjoittaessasi olit... Muutama päivä sitten vaaka vilautti samaisen 66,6 lukeman :D

    Minullakin tuo 64 kg on semmoinen maaginen luku, sillä silloin BMI:n mukaan olisin juuri ja juuri normaalipainoinen, eli BMI 25. Olen myös päättänyt saavuttaa tuon painon ja vielä paljon alle sen, lopullinen tavoitteeni on painaa noin 58 kg :)

    Blogisi tulee varmasti toimimaan todella hyvänä motivoijana ja inspiroijana minulle, kiitos siitä! :)

    VastaaPoista