maanantai 31. elokuuta 2009

RÄJÄHTÄVÄÄ INSPIRAATIOTA


Photobucket

5 kommenttia:

 1. Sinä inspiroit minua. Otan tavoitteeksi - 4 kiloa. Videosta tuli mieleen Biggest Looser: sitä katsoessa oikeasti miettii: jos nuokin, miksen minä! Samalla telkkaa katsoessa tietysti tehdään vatsoja tai nostellaan jalkoja. Tai venytellään ;)

  VastaaPoista
 2. Ja siis juuri tajusin, että sinulta on lähtenyt jo 3 kiloa. WOW! Oikeasti. Haluan sinun teesit. Onko ne jo julkaistu?

  VastaaPoista
 3. Innoittava näky, juu, mutta Nutrilett- valmisteisiin kannattaa suhtautua tietyllä varauksella. Ovathan ne toki tehokkaita, mutta eivät auta tekemään pysyviä muutoksia.

  Tsemppiä viikolle!

  VastaaPoista
 4. Pikkulintu: Ihanaa inspiroida. Todellisuudessa painostani on tippunut 2,5 kg, mutta tuo kilolaskuri jostain kumman syystä pyöristää tasalukuihin... Ensi maanantaina tosin pitäisi olla lähtenyt 3 kg! En ole julkaissut teesejä.

  Neiti Kirjokansi: Olen samaa mieltä Nutrilett-valmisteista. Olen joskus kokeillut, mutta laihdun mielummin oikealla ruokavaliolla ja liikunnalla. Video onkin taiteellista räjähtävää inspiraatiota...! ;)

  VastaaPoista
 5. Nutriletin tuotteet on mun mielestä inhan makuisia, ainoastaan niitä suklaapatukoita olen joskus syönyt välipaloina, mutta muuten pysyn kyllä kaukana ja syön samoin kuin Neiti X ihan oikealla ja terveellisellä ruokavaliolla. :) Ruisleipä on kaveri. :)

  VastaaPoista