tiistai 11. elokuuta 2009

AAMUPAINO

Terveiset töistä!
Vaaka näyti tänä aamuna 67,1. Ja huomenna varmaan pomppaa takaisin jonnekin. Uskon, että tulee raastamaan hermoja tämä jokapäiväinen punnitseminen. Käytän syömisteni ja liikkumisteni mittaamiseen kalorilaskuria. Siitä syystä ramppaan vaa'alla joka aamu. Suosittelen muuten tuota sivua, tai keventäjiä, tai kiloklubia kaikille. Olen pitänyt ruokapäiväkirjaa aiemminkin ja siinä sitä sitten huomaa, että esim. se niin kovin rakastamani siideri on ehdoton nou nou laihistellessa! Päätinkin ottaa tällaisen loppukesän tipattoman tähän kuntoutukseni ja kilojen karistamisen tueksi.
Työpaikan ilmastointi on muuten onneksi korjattu, joten toivottavasti ei tarvitse hikoilla niin paljon kuin eilen... Vesipullo kuitenkin rutiininomaisesti tuossa pöydällä! ;)

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Otsikko näytti näin pikaisesti lukihäiriöisenä luettuna: AAMUPANO. Niin SEhän tiettävästi kuluttaa myös kaloreita, seksi nimittäin. Ja älä unohda niitä pähkinöitä, joissa tiettävästi on paljon kuitua ja hyviä rasvoja ja ne kuuluvat tekevän hyvää painonhallinnassa.

    Hauskaa päivää !

    VastaaPoista
  2. Hih! Niinhän SE varmaan kuluttaisi..... ;) Täytyy toistaiseksi tyytyä aamulenkkiin!

    VastaaPoista