sunnuntai 23. elokuuta 2009

13 PUNNERRUSTA

No niin, nyt on aloitettu punnertaminen. Tein alkutestin eilen ja tulos oli 13. Ei paha näin alkuun, muttei kyllä mikään huippusaavutuskaan! No mutta tästä se lähtee. Ajattelin aloittaa huomenna ensimmäisen virallisen punnerrusviikon. Päivittelen tänne sitten edistymistäni.
Harriet kyseli jokunen päivä sitten vinkejä hyviksi lenkkibiiseiksi. Päivitin eilen juoksusoittolistani, joka yleensä soi iPodissa lenkillä. Tänä aamuna sauvoin kuitenkin aamuauringossa Raappanan Suomi-reggaen tahtiin. Päivä on nuori-levy toimi erinomaisesti ja piti sykkeen sopivasti siinä 130-135 hujakoilla.

Photobucket

4 kommenttia:

 1. kävin kattomassa noita ohjeita ja hitto vie ne oli englanniksi. voisitko mitenkään tehdä vähän suomenkielistä käännöstä noista ohjeista? sellasta runkoa..ei siis kaikkea, mutta että ymmärtäis idean ja vois itsekii kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä punnertamiseen! Ihailen niin motivaatiotasi ja positiivisuuttasi!

  Otan punnertamishaasteen vastaan (kun pääsen täältä Isosta Omenasta takaisin koti-Suomeen) eli heti syyskuun alussa! En malta odottaa!

  VastaaPoista
 3. Harriet: Pidä peukkuja, että motivaationi kantaa. Maksimi tsemppaukseni on ollut maksimissaan kuukausi, jonka jälkeen olen pikkuhiljaa alkanut lipsua ja lopulta retkahtanut totaallisesti! (tarkoittaa, että lakannut liikkumasta, syönyt, lihonnut ja pettynyt itseeni) Kerro kun olet palannut ja aloittanut punnertamisen! Itse aloitan tänään illalla. En ehtinytkään eilen...Tsempataan toisiamme matkan varrella!!! :)

  Anonyymi: Olen postannut suomennetun tiivistelmän jutun idiksestä viime viikon perjantaina. Löytyy tämän jutun alapuolelta otsikolla "sata punnerrusta". Toivottavasti siitä on apua aloitukseen. Jos tarvitset vielä lisäapua, laita minulle meiliä: miila_sky@yahoo.co.uk! Kivaa jos ryhdyt rupeamaan mukana! Kivempi pinnistellä kun voi jakaa kokemuksia ja tuntemuksia!!!

  VastaaPoista
 4. Motivoidaan toisiamme matkan varrella!

  Itse olen jo vuoden verran yrittänyt tehdä elämästäni ja elämäntavoistani terveellisimpiä ja välilä tulee alamäkiä ja sitten taas (vanhoja blogitekstejä lukiessani) muistan minkä takia haluankaan liikkua, syödä terveellisemmin ja tuntea oloni paremmaksi. Vanhat itse kirjoittamat tekstit on mun mielestä todella hyviä tsemppaajia! Myös peili toimii, kylläkin hieman negatiivisemmin...

  Ja liikunnalliset ystävät motivoivat!

  1.syyskuuta alkaa oma uusi parempi elämäni (tällä yrityskerralla). Se sisältää karkkilakon aloittamisen, punnerrushaasteen vastaanottamisen ja pikku hiljaa juoksun opettelemisen ensi vuoden maratoonia varten :)

  VastaaPoista