sunnuntai 30. elokuuta 2009

TYÖNTÄYTEINEN VIIKKO


Voi jestas, sanonpahan vaan! On ollut sen sortin viikko, ettei kyllä vähään aikaan... Teemana on ollut työnteko. Urheilut ja kuntoilut ovat jääneet ikävä kyllä todella vähiin ja säännöllinen syöminen myös. Jälkimmäinen ei pahasti, mutta välipaloja en ole meinannut ehtiä haukata. Onneksi patukat ovat pelastaneet pahimmalta! Urheilukertoja ollut viikolla tasan yksi: tunnin salitreeni keskiviikkona. Huhkin vähän liikaa hauisten kanssa ja oikea jumahti päivän ajaksi niin pahoin, etten saanut suoristettua sitä lainkaan!
Eilen oli pakko vähän nollata rankan työrutistuksen jälkeen. Kävimme työporukalla istumassa terassilla ja puolisen litraa valkoviiniä valui vahingossa kurkusta alas. Ja puoli askia tupakkaa... Tänään kyllä tuntuukin kropassa. Tein äsken 2,5 tunnin reippaan kävelylenkin keskisykkeellä 130 ja nyt on totaalivoipunut olo. Tuntui, että pitää vähän rankaista eilisten syntien jälkeen.
Aloitin vihdoinkin myös punnerrushaasteen! Tein ensimmäisen treenisatsini 10-12-7-7-12 aurinkoisella nurmikolla ähisten ja puhisten. Mahtoi ohikulkijoita naurattaa! Tiukkaa teki, mutta sainpahan aloitettua rupeaman. 6 viikon päästä pitäisi siis mennä 100 putkeen. Näinköhän...? ;)

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti