maanantai 9. elokuuta 2010

...JA TAAS MENNÄÄN!


Uusi banneri, uusi into. No jaa, into on hieman hakusessa, mutta se saa kyllä luvan löytyä! Jotenkin on sellainen lomanjälkeinen "mistään ei tuu koskaan mitään" -olo. Tämän viikon lukemat ovat siis 61 kg. Pöh! Jostain pitää aloittaa...
Katsahdin jälleen kalenteriin, jotta voin pilkkoa tätä taivaltani etapeiksi. Niin se toimi viime vuonnakin. Tähtään samaan kuin kierroksella 1, eli pudotusvauhtiin 600 grammaa viikossa.

Tässäpä Laihisraivareiden kierroksen 2 välitavoitteet:

60 kg:n alitus
ma 23.8. painoa pudonnut 1,2 kg (paino 59.8 kg)
Tämä on hyvä ensimmäinen etappi. En edelleenkään henkisesti paina yli 60 kiloa ja olen koko loppukesän säpsähdellyt kauhuissani vaa'alle astuessani. Raivariviikolla 2 saa luvan loppua säpsähtely!
Palkinto: Kynsihuolto (Revin kesälomalla lasikuitukynteni irti ja kärvistelen näillä nysillä tuonne asti!)

Puoliväli
ma 13.9. painoa pudonnut 3 kg (paino 58 kg)
Toinen etappi, eli tavoitteeni puoliväli siintää Laihisraivareiden uuden tulemisen viikolla 6. Tuonne kun pääsen, niin voihan jestas...!
Palkinto: Käytän synttärilahjaksi saamani Thann-hoitolahjakortin

Haamurajan ohitus
ma 27.9. painoa pudonnut 4,2 kg (paino 56,8 kg)
Olen ollut kevyimmilläni viime helmikuun tienoilla, jolloin pääsin lukemaan 57,3 kg. Siitäpä lähtikin sitten kipuaminen takaisin kohti kuuttakymppiä. Raivariviikolla 8 on aika alittaa tuokin haamuraja!
Palkinto: En vielä tiedä mikä voisi olla porkkanana... Keksin jotain!

Maalissa
ma 18.10. painoa pudonnut 6 kg (paino 55 kg)
Tähän tähdätään! Olen viimeksi painanut 55 kg yli kymmenen vuotta sitten... En edes pysty kuvittelemaan, miltä mahtaakaan tuntua tuon tavoitteen saavuttaminen.
Palkinto: Juhlakampaus ja -meikki Elle Style Awards -kemuihin (jonkun muun, kuin itseni tekemänä!!!)

No niin, näillä mennään taas, eli vähillä hiilareilla, runsailla kuiduilla, kasviksilla ja proteiineilla. Herkkujen kohtalo on vielä avoin. Nollatoleranssi oli kylläkin avain viime vuotiseen onnistumiseeni... Katsotaan.
Ainiin, ja se liikunta! Joo joo.

Photobucket

6 kommenttia:

 1. Hei! Liitynpä nyt blogisi lukijaksi, koska itsellänikin on tavoitteena 6kg painonpudotus. Olen laihduttanut jo paljon (n.10 kiloa) raskauden jälkeen, mutta nyt olisi tarkoitus päästä vielä tavoitepainoon. Paino tällä hetkellä 65kg ja tavoite 59kg. Hiilareita yritän vähentää ja liikun aktiivisesti. Eli mukana ollaan :) t. Zara

  VastaaPoista
 2. Heippa hei!

  Luulin eilen kommentoineeni, mutta enpäs nyt löytänytkään sitä mistään...? No mutta; kiva kuulla sinusta! Täällä kesän kuumuus (juu aina on syitä!!) on syömisiä sekoittanut ja liikkuminenkin ollut vaivalloisempaa. Kesäkuussa kyllä juoksin paikallisessa juoksutapahtumassa oman ennätykseni kympillä eli alitin tunnin :)! Ensi kesän tavoitteeksi asetin puolikkaan ja juoksukoulu vakaassa harkinnassa, että jaksaisin pitää intoa päällä koko talven. Tsemppiä, täällä pyörin!

  VastaaPoista
 3. Koko kesä on mennyt syöden sokeria eri muodoissa, jätski ja karkit ovat maistuneet! Nyt alkoi sokeri (tai ainakin herkku-)lakko ja kadonnut motivaatio pitäisi kaivaa jostain esiin. Toisaalta annoin itseni ihan luvan kanssa herkutella.. en vain uskonut, että se jäisi näin helposti päälle. Olo on aika ällöttävä ja tosi pöhöttynyt. No jospa viileemmät ilmat helpottaisivat lenkille lähtöä..

  Sain sinusta zemppistä viime syksynä-keväänäkin, joten luotan apuusi nytkin ;o)! Kiva, kun oot back!

  VastaaPoista
 4. Moi!

  Tuosta herkuttelusta sen verran, että itselleni teettää suuria ongelmia syödä herkkuja laihduttaessani. Hyviähän ne karkit ja muut on, mutta kun menee niin yli se kalorien laskeminen... Pitäs osata vähän rennommin ottaa.

  Eilen sattui olemaan karkkipäivän aika ja ostin 200g:n karkkipussin. Söin siitä kuitenkin vain reilut 130g, kovasti kun niitä kaloreita mietin. Noh, vähän tuli morkkis, mutta siis vain vähän. Enemmän yllätyin siitä, miten paha olo niistä tuli! Sydän hakkasi hulluna ja kunnon hiilaripöhon sain aikaan. Liekkö toleranssi heikentyny laihuttamisen ja terveellisen ruokavalion seurauksena..? Ens kerralla, ku karkkia tai muuta herkkua syön, niin yritän pienempää määrää ja hyvällä omallatunnolla.

  Niin ja vielä semmonen juttu, että onkos sulla neiti x olemassa sykemittaria? Ite ostin sellaisen eilen ja vitsi että on siisti peli. Hyvä motivaattori liikuntaan. :)

  T. Se uusi lukijasi :)

  VastaaPoista
 5. Moro!

  Hienot tavoitteet!

  Mulla alkanut huonommin ja kun sovittelin farkkuja yms. housuja, pitää vaan todeta, että vielä on syksy aloitettava löysissä mekoissa, ei mahdu päälle, kiristää inhottavasti reisistä ja mahasta!

  Mutta nyt on ihan pakko tsempata! Aion mennä vaakaan ensi perjantaina!

  t. Manta

  VastaaPoista
 6. heipä hei!

  kerrohan nyt kuulumisia, kuin on homma jatkunut? elle -juhlat häämöttävät... oletko pääsemässä tavoitteeseesi?

  saan tästä blogista mielettömästi puhtia omaan laihduttamiseen - älä nyt vaan lopeta tätä hommaa! :)

  t. uskollinen lukija

  VastaaPoista