maanantai 16. elokuuta 2010

60,1


Hyvä hyvä, 900 g pudotusta viime viikosta. Totuus on kylläkin se, että olen koko kesän suhannut näissä lukemissa. Jonnekin 58,9 kg tuntumaankin on vielä suht kivutonta päästä, mutta sitten alkaa todellinen taisto! Joka tapauksessa pudonnut on ja se on pääasia.
Olen noudatellut tämän ensimmäisen viikon vähähiilarista ruokavaliota. Perjantaina olin ulkona syömässä, jolloin meni pari lasia skumppaa ja pari lasia viiniä. Jälkkärille sanoin ei. Lauantaina söin muutaman irtokarkin ja pari palaa vaaleaa leipää. Katselin muuten noita viime syksyn edistymiskuvia ja olin suorastaan kauhuissani, Syy: kroppani kiinteys on lähes tyystin kadoksissa! No miksiköhän, jos edellinen salikäynti on ollut huhtikuussa... Ongelma on se, että aikaa ei meinaa löytyä. Tänä torstaina meinaan kylläkin pinkaista!

Mutta nyt riennän töihin. Ihanaa viikkoa kaikille! :)

Photobucket

9 kommenttia:

 1. Huhuu! Mihin olet kadonnut neiti x? Uutta aaltoa seurattu ja kaipailtu vähän kirittäjäksi itsellekin. Niin samoissa lukemissa mennään ja halu olis päästä jokunen kilo alas. Toivottavasti projektisi etenee.

  Zinnia

  VastaaPoista
 2. Hei, ja kiitos inspiroivasta blogista. Osaisitko neuvoa hyviä sivustoja, joilla olisi lisää tietoa vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta (jota itsekin tunnut jossain määrin noudattavana)? Tsemppiä laihdutukseen! :)

  VastaaPoista
 3. Onko neiti x kadonnut bittiavaruuteen????

  VastaaPoista
 4. Mitä kuuluu neiti x? Olen jo kaivannut blogipäivitystäsi...

  VastaaPoista
 5. Lukaisin tässä koo blogisi läpi, inspiroivia kirjoituksia! Harkitsen oman blogin perustamista, josko se auttaisi painonpudotuksessa (kun tuntuu että kaikkea on kokeiltu!).

  Jätit janoamaan uutta päivitystä, toivottavasti sellainen on luvassa pian :)

  VastaaPoista
 6. mikä on tämän hetken tilanne? olisi kiva saada edes lyhyt tilanneraportti :)

  VastaaPoista
 7. Hello! Missä mennään, ei kai projekti vaipunut jäihin? Pientä tilannepäivitystä kaivataan. Oletko luovuttanut vai etkö enää koe mielekkääksi täällä kertoilla. Lukijoita kyllä riittäisi.

  VastaaPoista
 8. Minä myös odotan, että jatkuuko tämä blogi. Mielelläni lukisin!

  VastaaPoista