tiistai 1. helmikuuta 2011

TALVINEN TERVEHDYS!


Hei vaan hei kaikille!
Aika ajoin saan kyselyitä laihisraivarit-projektin tilanteesta ja etenemisestä. Meiliboksiin tipahtelee myös tasaiseen tahtiin blogin päivityspyyntöjä.
Tilanne on tällä hetkellä tämä:
Olen ottanut muutaman kilon taas vaihteeksi lisää, minkä takia olen alkanut keskittyä syömiseen ja liikkumiseen jälleen uudella tarmolla. Vaaka taitaa näyttää tällä hetkellä 62 kg. Edelleen tavoitteena tuo 55! Aloitan tällä viikolla salitreenin personal trainerin kanssa. Viime viikolla tehtiin lihaskuntotesti ja mittailtiin kaikennäköisiä juttuja. Kädet on hyvässä kunnossa, mutta keskivartalo kaipaa kunnon rääkkiä! Rasvaprosentti oli jotain ihan käsittämätöntä: 38%!!! KÄÄK. Olen myös palannut monen vuoden tauon jälkeen tanssitunneille, lajeina house, voguing ja waacking. Housea olen tanssinut aiemminkin, viimeksi kolme vuotta sitten. Jännitti niin pirusti se ensimmäinen house-tunti! Mutta hyvin meni!!! Sara soittaa niin hyvää musiikkia tunneilla ja opettaa muutenkin rennon letkeällä otteella, niin mikäs siinä joratessa! Waacking ja voguing ovat itselleni uusia kokemuksia. Eilen kokeilin ensimmäistä kertaa voguingia, jota on toisinaan tullut harrastettua muutaman sihijuoman jälkeen disen tanssilattialla...! ;)
Lenkillekin mieli halajaa, en vain ole saanut aikaiseksi lähteä sitten joululomien. Mutta nyt kyllä taidan pinkaista jo tänään, on meinaan sen verran ihana talvisää.

Ruokavaliossa olen ottanut jälleen hiilarittoman linjan. Aion myös tehdä detox-puhdistuksen kropalleni, alkaen 14.2. Tällä hetkellä laskeudun pikkuhiljaa tuota puhdistelua kohti, eli pidän kahvin, alkoholin sun muut myrkyt minimissä. Herkkuja olen syönyt kerran viikossa, mutta nekin saavat pian jäädä!

Blogin päivittämisen suhteen tilanne on vähän surku! Aikani ei yksinkertaisesti tunnu riittävän! :(
Olisi ihanaa kertoilla täällä tuntemuksia ja ajatuksia, mutta omat projektit työelämässä vievät niin paljon energiaa, että laihisraivarointi on jäänyt. Kirjoittelen juttuja Ellen, Livin ja Sokoksen nettiin. Tuolla siis turinointia kauneusasioista! Näiden lisäksi on tietenkin kaikki muut työt ja nyt vielä tämän kevään haasteena oman meikkikirjan tekeminen! Itseasiassa juuri eilen alkoi kuukauden kirjoitusputki, jonka aikana kirjan käsikirjoitus pitäisi saada valmiiksi! Pelottavaa. Meikkikirjani ilmestyy ensi syksynä, eli siihen asti olen aikalailla suuta ja sorkkia myöten kiinni sen tekemisessä!

Mutta:
Lupaan päivittää laihisraivarointikuulumisiani aina kun vaan ehdin!!! On ollut ikävä raivarointia ja nyt tietenkin tämän kirja- ja iänikuisen kiinteytymis- ja hoikistumishaasteen edessä pieni ihminen kaipaa tukea ja tsemppausta.

Voikaa kaikki hyvin ja nähdään täällä sekä muualla!!! :D

Photobucket

8 kommenttia:

 1. Blogikirjoittamisessa on se kiva, että välillä voi vaikka pitää taukoa ja tulla sitten takaisin. Kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa. :)

  Aurinkoisia lenkkikelejä toivotellen...

  VastaaPoista
 2. Todella kiva kuulla kuulumisiasi!
  Ja mukavaa, että hienosti menee!

  VastaaPoista
 3. Heippa!

  Onpas kiva kuulla sinusta! Ymmärrän hyvin, että et ehdi työkiireidesi takia tänne usein, mutta jos edes välillä :)

  Mulla paino vaan noussut ja se taitaa olla juuri samoissa lukemissa, kuin sinullakin. tavoite sama 55, mutta tyytyisin kyllä nyt todella mielelläni siihen 57 kiloon, jonka painoin viime keväänä.

  Jaksatko hyvin puurtaa ilman hiilareita? Itse en ole sitä koskaan kokeillut, tuntuu, että kroppani tai mieleni huutaa leipää yms. (lähinnä ruispalat), mutta kyllä sitä turvotustakin sitten on...

  Vois olla kiva ottaa joku kunnon puhdistautuminen/paasto (en ole niitäkään kokeillut), motivaatiota se varmasti lisäisi, kun nesteitä edes lähtisi.

  Tsemppiä sulle kovasti! Eikö olenkin ihanaa, kun kevät tulee :)

  t. Manta

  VastaaPoista
 4. Heippa!! Kiva kuulla Sinusta!! Minä aloitin näihin asioihin keskittyvän blogin myös. Viime kevään pudotukset ovat palautuneet korkojen kera, mutta tästä suosta taas kömmitään ylös. Jos ehdit, niin käy kurkkaamassa :)

  Tsemppiä kirjan kanssa ja muihinkin haasteisiin!!

  VastaaPoista
 5. Welcome back! Kiva kuulla että hengissä olet ja taistelet edelleen, niinkuin näköjään lukijasikin. Alkaa olla ainakin itseni kohdalla se olo, että ollaan niintä naisia jotka ovat jatkuvasti laihiksella... jotenkin se repsahdus aina tulee, muutta pääasia kai että välillä palataan aina ruotuun.

  Zemppiä,
  toivottelee Zinnia

  VastaaPoista
 6. Heippa!

  Tsemppiä ensi viikkoon ja puhdistautumiseen! Miten on mennyt valmistautuminen?

  Minä otin itseäni niskasta kiinni viime sunnuntaina ja nyt on oikeasti oikea vaihde päällä ja toivon, että tämä jatkuu! Jes!

  t. Manta

  VastaaPoista
 7. Mulla jotenkin joulun jälkeen katosi motivaatio koko hommaan. Nyt on ollu ruotu hukassa jo liian kauan...:S Millä ihmeellä sitä saisi taas takasin sen innon mikä oli viime kesästä alkaen päällä..? Mikä teitä muita motivoi, kertokaa mulle pliis.

  Tämän blogin lukeminen oli ainakin mulle tosi kova innoittaja. Harmillista, että neiti x olet niin kiireinen, ettet ehdi kamalasti blogiasi enää päivitellä. Mutta kaikki uudet päivitykset luen varmasti! :) Tää on hyvä blogi!

  VastaaPoista