keskiviikko 25. tammikuuta 2012

KELLO VIIDEN TEE


Kaksi päivää vuoden 2012 raivarointia takana ja edelleen mieli ja ajatus kirkkaana pusken kohti maalia. Mietiskelin äsken vuoden takaista raivarointiyritystäni ja kesän 2011 tavoitevaatteita. Niinhän siinä kävi, että kaikki nuo + liuta muita kesäihanuuksia jäi kaapin pohjalle odottelemaan parempia aikoja. Ja päätös on vakaa: paremmat ajat koittavat muutaman kuukauden kuluttua. Kirjoitin eilen, että pääsen kesälaitumille juhannuksen jälkeen, mutta ennen sitä, toukokuun lopulla on tulossa yksi duunireissu, mikä toimii myöskin kimmokkeena. Tuo reissu ei suuntaudu mihinkään rantakohteeseen, mutta johonkin kivaan kaupunkiin kuitenkin. Ja silloin viimeistään on aika kaivaa naftaliinistä yksi sun toinen vaate....
Kaapissani odottelee pari talvisempaakin tavoitevaatetta. Niistä eniten himoitsen nahkahousuja, jotka tilasin netistä loppusyksystä. Vaikka tiesinkin, että kiloja on kertynyt, luonne ei antanut periksi tilata oikeaa kokoa. Ostin siis nahkaihanuudet koossa 38 ja reisiinhän ne jumittui! Hiukan ketutti, mutta nyt siis päättäväisesti kohti kolmekasia. (luulen itseasiassa, että kyseiset housut ovat todellisuudessa lähempänä kokoa 36, sen verran piukeasta mallista on kyse.)
Eilinen meni syömisten osalta muuten hyvin, paitsi että iltasella tein "sovitun retkahduksen". Meillä on ystävieni kanssa kerhon tapainen ja eiliselle oli buukattu tämän vuoden aloitustapaaminen Hotelli Kämpin Brasseriessa. Nautimme siis Kello viiden teen, johon kuuluu teetarjoilun lisäksi kolmioleipiä, skonsseja, macaroons-leivoksia ja muita herkkuja. Olin jo sopinut itseni kanssa, että muutaman pistelen poskeeni hyvällä omallatunnolla. Varotoimenpiteenä olin pukenut teemekkoni alle Spanxit, ne nimittäin kurovat keskivartaloa sen verran tehokkaasti kasaan, ettei ole edes mahdollista ahtaa kupua täyteen. Toimi! :)

Nyt sitten kohti uutta päivää. Tänään olen menossa ensin meikkikoululle opettamaan viime viikolla aloittaneelle uudelle ryhmälle silmänmuodoista ja niiden korjaamisesta meikillä. Iltapäivässä on erään uuden tv-ohjelman pilottijakson kuvaukset. Olen siis itse meikkipensselin varressa, en kameran edessä! Ja illalla vielä käyn pyörähtämässä Cosmopolitan Beauty Awards-gaalassa, jossa olen ehdolla vuoden kauneusvaikuttajaksi. Saas nähdä kuinka käy. Oma veikkaukseni on, että Viivi Pumpanen korjaa potin. :)

Kuullaan taasen!

Photobucket

1 kommentti:

  1. Tervetuloa takaisin, messissä ollaan.

    Terkuin Zinnia

    VastaaPoista