sunnuntai 20. lokakuuta 2013

NEITI X URHEILUKATU 2-OHJELMASSA

Niinhän se aika rientelee reippaasti... Tiedän kokemuksesta, että lokakuu on joka vuosi todella kiireinen, melkeinpä koko vuoden kiireisin kuukausi! Niin tälläkin kertaa, mistä syystä blogin päivittäminen on jäänyt. Ja tähän kohtaan täytyy myöntää, että niin on se kuntoilukin. Ja hyvin syöminen... :( Arvatkaapa vaan, kuinka harmitti katsoa omaa reipasta itseäni tänään telkkarista. Jeps, urheiluohjelma, jonka kerroin käyneen kuvaamassa työpäivääni + treeniäni on Ylen Urheilukatu 2. Tuo  viime kuussa kuvattu jakso tuli siis ulos tänään! Sen voi käydä kurkkaamassa Yle AREENASSA (19.11.2013 saakka.)

Hoh, näytinpäs jotenkin hyväryhtiseltä ja kiinteältä! Vaikka paino ei olekaan tainnut pahemmin nousta (muttei myöskään laskea) tuosta kuvauspäivästä, löysää on tullut mm. vyötärönseudulle ihan kiitettävästi. Itseasiassa tänä aamuna juuri katselin peilistä kasvojani ja totesin, että alkusyksystä solakoituneet poskeni ovat jotenkin pullahtaneet takaisin. En jaksa harmistua asiasta sen enempää, sillä reilun 2,5 kk kestäneen loppukesän/ alkusyksyn reipastelun perusteella tiedän, että turvotus ja löysyys katoaa samantien, kun jatkan kuntoilua & oikein syömistä!


Ohjelmassa nähty kampaus +  kuvauslounas, eli Sis. Delin "voimasmuutit"!
Ensi viikoloppuna on tämän KIIRELOKAKUUN viimeinen rutistus: oma Beauty Brunch -tapahtumani Design Hotel Klaus K:ssa. Brunssi on myyty viimeistä paikkaa myöten täyteen, mutta iltapäivän After Party -tapahtumaan mahtuu mukaan!!! Kaikille halukkaille siis tervetuloa, ehkäpä nähdään ensi viikonloppuna!

...ja marraskuun alussa alkaa sitten Hair Bible'n tekstien kasaaminen ja kirjan taittaminen. Tulen siis keskittymään koko loppuvuoden muutamia kuvauskeikkoja lukuunottamatta kirjaprojektiini JA ITSENI HUOLTAMISEEN! On aika palata takaisin ruotuun, mikä tarkoittaa myös ahkerampaa blogin päivittelyä! ;)

Ps. Huomenna olisi tavoite-etappi 2: PAINO ALLE 60 KG. Tiedän jo nyt, punnitsemattakin, että kaukana ollaan...

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti