lauantai 23. toukokuuta 2015

HETKEKSI STOP ITSENI HAASTAMISELLE!

Oon haastanut itseäni henkisesti ja fyysisesti koko talven ja kevään. Olen toki ollut armollinen itselleni, mutta samaan aikaan kertakaikkisen armoton. Niin selkärangasta tuo itsensä haastaminen tulee, etten edes enää huomaa sitä. Ihan kuin se olisi kirjoitettu mun DNA:han, "Haasta, haasta, haasta!".

Pikkumustassa Magnum Helsinki-jätskibaarin avajaisissa torstaina.
Toissaviikon herääminen on johtanut siihen, että oon pitkästä aikaa elänyt jokseenkin normaalia elämää, enkä ole jatkuvasti ollut kokeilemassa Comfort Zoneni rajoja. Tajusin tiistai-iltana Pastor-palaverin ja parin skumppalasillisen jälkeen, että olin tekemässä sitä taas! Kirjoitin maanantaina suunnitelmistani laskeutua tämä viikko smuutien ja kasvisruokavalion avulla ensi viikoksi suunnittelemalleni mehupaastolle, ISO HAASTE. Mikä ihme siinä on, etten meinaa osata vaan olla, aina on pakko haastaa.

Pastaa!
Skumppaa!
Leipää!
Tämän viikon aikana on ollut paljon tapahtumia ja tilaisuuksia + ollaan käyty melkeinpä joka päivä ulkona syömässä. Ihmisten ilmoilla liikkumisen aikaansaama energia on vahvistanut lopullisesti tiistai-illasta asti kyteneen ajatuksen. Päätin eilen, että nyt hetkeksi stop haastamiselle! Mä haluan kokeilla vähän aikaa elämistä, olemista, arjesta ja juhlasta nautiskelemista ilman iänikuista kulman takana odottavaa haastetta. Tiedän, että oon hyvä kehittämään itseäni ja mieltäni. Tiedän, että osaan jo olla vähän kärsivällisempi kuin ennen. Tiedän myös, että mehupaasto puhdistaa ja antaa energiaa, ja että pystyn siihen halutessani. Nyt on kuitenkin aika päästää hetkeksi irti haastamisesta, ja olla vaan! 


Kesä on ihan kohta täällä, ja sen myötä keventynyt mieli ja koko ajan kasvava hullutteluhalu. Joten olkoon niin, että hyvä ruoka, kupliva juoma, iloiset illanvietot, ystävät, muah-muah-poskipusut, kopisevat korkkarit, pinkit huulet, paljettien kimallus ja kepeä tunnelma saavat luvalla olla osa tätä hetkeä, mehupaasto saa odottaa. Nautiskelen kaikesta tästä ihanasta hyvällä omallatunnolla, ja haastan itseäni sitten kohta pian taas! ;)Upeaa viikonloppua, nautiskellettehan tekin! Ja jos joku miettii, niin en aio päästää mopoa lähtemään käsistä. Liikun edelleen runsaasti, syön hyvin, hallitsen herkuttelun (ja skumpattelun) ja jatkan hyvässä kunnossa pysymistä sisäisesti & ulkoisesti!

Photobucket


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti