torstai 1. lokakuuta 2009

SYYSPUHDITUS


Onpas ihana syysfiilis. Pyöräilin juuri tuolla kirpakassa säässä ja yritin imeä itseeni viimeisiä aurinkoenergioita. Parin viikon työputkeni takia en ole haukannut happea juuri lainkaan. Nyt tuntuu siltä, että haluan metsään haistelemaan maanläheisiä tuoksuja ja reippailemaan esim. pururadalle. Toivotaan sunnuntaille komeaa keliä, niin pääsen toteuttamaan nämä haaveeni!

Aloitin tänään myös syyspuhdistuksen nimeltään Methodraine Detox. Se on yrttivalmiste, jota nautitaan 20 päivän ajan. Olen viimeksi puhdistellut kroppaani viime keväänä, silloin aloitin paastolle laskeutumisen MethoDrainella. Katsotaan, josko paastolle päädyn, mutta ainakin käyn pian puhtaammalla liekillä. Juoman mauksi valitsin tällä kertaa persikka-sitruunan. Tuote maksaa vähän vajaa 30 e ja sitä saa luontaistuotekaupoista!
Täältä löytyy Naantalilaisen Heidin videoblogi samaisesta Detox-kuurista.

Photobucket

2 kommenttia:

 1. Odottelen jo innolla kommenttejasi ja kokemuksiasi kuurin toimivuudesta. Monesti olen nimittäin pohtinut tota, mutta loppujen lopuksi pää on hylännyt "poppakonstit".

  Onko makua aivan kauhea?
  Vanha kämppikseni litki detoxia semmonen irvistys naamalla, että itse olen lähinnä miettinyt niitä pillereitä. Jotka siis ovat nyt ilmestyneet juoman tilalle. Vettä kun tulee kyllä juotua ihan reilusti päivän aikana muutenkin.

  Meinaatko lopettaa kahvin/teenjuonnin, tupakoinnin yms kuurin ajaksi?
  Ja et siis meinaa tällä kuurilla ainakaan paastota?
  Kerrotko muuten vähän tarkemmin miten sä syöt? Toi sun laihtumisvauhti on ihailtavaa ja haluaisinkin tietää mitä sun suuhun päivän mittaan menee :)

  Tsemppiä puhdistukseen!

  VastaaPoista
 2. Juon niin vähän kahvia, etten luovu siitä. Tupakointi on edelleen tuuri-sellaista, mutta harvoinpa tekee mieli. Syön ja elän täysin normaalia elämää, mutta juon detox-juomaa puhdistusmielessä. Se lisää aineenvaihduntaa ja hetkittäin itselläni on edelleen ollut vaikeuksia muistaa vedenjuonti- tämä auttaa siihenkin.
  Maku on mielestäni ihana. Viimeksi join vihreän omenan makauista ja sekin oli hyvää. Mitäköhän lientä se kaverisi on oikein litkinyt...?
  Ruokavaliostani voin laittaa postauksen jahka ehdin! :)

  VastaaPoista