sunnuntai 9. toukokuuta 2010

MONTA RAUTAA TULESSA

Hei vaan kaikille piiiiiiiiitkästä aikaa! Edellisestä postauksesta on tosiaan kulunut tasan kuukausi. Huh, miten aika rientääkään. Kuluneen kuukauden aikana on ehtinyt tapahtua monenmoista, senpä takia ei laihisraivaroinnille ole jäänyt aikaa. Olen aloittanut LIV-kanavalla oman ohjelman yhdessä Anni Taimiston kanssa. Annamme Annin kanssa kauneus-ja tyylivinkkejä sekä teemme runsaasti materiaalia LIVin nettiin. Liv & Learn -ohjelma näkyy kanavalla aina lauantaisin ja sunnuntaisin klo 19.55. Nämä muutaman minuutin jaksot pyörivät myös pitkin viikkoa ohjelmien välissä.
Tuo TV-juttu on meille molemmille ihan uutta ja jännittävää. Itse olen ollut muutamissa muoti- ja kauneusohjelmissa asiantuntijana, mutten koskaan vetänyt omaa ohjelmaa! Tämän lisäksi kirjoittelen edelleen blogiani Ellen nettiin sekä teen kauneusaiheisia juttuja eri naistenlehdille. Unohtamatta tietenkään kuvauksia, näytöksiä ja liiketyötä kampaamossa...
Huh. Kalenteri on tosiaan täydempi kuin koskaan tähänastisessa elämässäni. Tästä syystä olen tullut seuraavaan dramaattiseen päätökseen:
Lopetan toistaiseksi Laihisraivarit-blogini päivittämisen! :(
Haluaisin niin mielelläni tarinoida tänne, mutta vuorokaudesta loppuvat tunnit. Uskon ja toivon, että jossain vaiheessa saan kehitettyä taas aikaa kirjoittamiselle. Siihe asti löydätte minut näiden linkkien kautta:

LIV & LEARN:
ELLE:
PORTFOLIO:

Haluan toivottaa kaikille mitä ihaninta kevättä sekä kesän odotusta!

Photobucket

4 kommenttia:

 1. Oikein hyvää kesän odotusta sinullekin. Kiireet tunnetaan ja niiden vaikutukset bloginkin kirjoittamiseen.

  Olit muuten niitä aivan ensimmäisiä blogituttavuuksia kevenemisen puolelta silloin, kun itsekin aloitin 24 blogin. Kuulumisesi tsemppasivat paljon silloin alkumatkalla. :)

  VastaaPoista
 2. Minulle myös, olit pitkän kuntoilutaukoni jälkeen ja maratontreenausta aloittaessani ensimmäinen kanssakuntoilijasisareni :) Kaikkea hyvää ja ihanaa kesänodotusta!

  VastaaPoista
 3. Hei,

  kiva kuulla, että kaikki hyvin! Huolestuneena täällä nimittäin tuli vilkuiltua useamman kerran :)!! Onnea uusiin haasteisiin! Vaikka vasta vähän aikaa ehdin seurailla blogiasi, niin paljon sain innostusta ja on ollut kiva "tutustua" ;) Kaunista kesää! Voi hyvin!!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Ihan äskettäin olen vasta alkanut seurailemaan blogiasi. Uskomatonta, miten tämän lukeminen kannustaa omassa urakassa. Ois tosi kiva lukea, miten oot edistyny ja saanu painon pidettyä kurissa. Itelle nimittäin se painon säilyttäminen urakoinnin jälkeen meinaa olla kovin vaikeeta... Kirjottelehan taas kun vaan ehdit. Luen blogiasi ahkerasti :)
  T. uusi lukija

  VastaaPoista