perjantai 16. heinäkuuta 2010

KESÄTERVEHDYS PITKÄSTÄ AIKAA!

Olen monena hetkenä ikävöinyt Laihisraivarointia... Tänä aamuna meiliini pompsahti uuden lukijan kommentti viimeisimpään, eli tuohon edelliseen postaukseeni ja päätin että on aika jälleen kirjoitella kuulumisia. Kesä on mennyt töitä tehdessä. Viikon päästä alkaa 10 päivän loma. Silloin painelen Espanjan aurinkoon, Torreviejaan. Laihisraivarointi on ollut lähinnä räpiköintiä. Oikein ad/hd-sellaista! Joka toinen päivä olen ollut reipas, syönyt hyvin ja liikkunut monipuolisesti ja sitten taas seuraavana päivänä retkahtanut jäätelöön sun muihin herkkuihin! Mutta en ole vielä ihan toivoani menettänyt. Pohjalla on kuitenkin ajatus, että tiedän, kuinka painon saa putoamaan ja takataskussani on keinot sen tekemiseen. Nyt vaan puuttuu se kunnon sysäys.
Olen monesti miettinyt, mikä mahtoi olla se voima, jolla viime vuoden elokuussa sain Laihisraivaroinnin käyntiin... Toki silloin olin todella tuhdissa kunnossa ja koin, etten enää ollut oma itseni. Tämän hetken tilanne on siis se, että painan 59,7 kg. Olen käynyt pari kertaa tuon pelottavan 60 kg:n paremmalla puolella ja ehkäpä juuri siitä syystä haluan taas purkaa ajatuksiani tänne blogosfääriin... Viime joulukuussa, jolloin olin hehkeimmilläni ja hyvin lähellä 55 kg:n tavoitepainoani, lupasin itselleni, etten päästäisi painoa enää koskaan nousemaan kutosella alkavaan lukuun. No, toisin kävi. Mutta en lannistu, vaan toivon ja uskon löytäväni jälleen sen draivin tiputtaa nuo viisi viimeistä!

Ah, olipas ihanaa kirjoitella pitkästä aikaa. Katsotaan nyt, kuinka usein ehdin tarinoimaan, mutta linoilla ollaan taas joka tapauksessa! :)

Ps. Kuvan bikinit lupasin itselleni palkinnoksi tavoitteeseen pääsemisestä. Nyt ne ovat alessa,
ehkäpä hommaan ne talven lomareissua varten valmiiksi...!

Photobucket

5 kommenttia:

 1. Hei Neiti X! olipa kiva lukea kuulumisiasi pitkästä aikaa. Ihan hyvin olet mieletäni tasapainoillut ja pitänyt kilot poissa.
  Ihanat nuo bikinit!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Taina! Kävin kurkkamassa blogiasi ja laitoin kommentinkin... Jostain syystä se ei tullut näkyviin. Harmi. Mutta tsemppailua tupareista ja häistä selviämiseen!!!

  VastaaPoista
 3. Nyt pitäisi näkyä! On ollut pari päivää ongelmia bloggerin kanssa. En ole vieläkään saanut niitä ratkaistua, mutta jatkan puurtamista. Nyt näyttäisi, että ongelmia Explorerirra, mutta Mozillalla toimii. Ehkä...

  VastaaPoista
 4. Höh, hieman kirjoitusvirheitä näin perjantai iltana helteen uuvuttamana...!

  VastaaPoista
 5. Kiva kun olet palannut! Ja vaikka sinua voi harmittaa (realistina ei ehkä kuitenkaan - se vaan välillä menee näin) se, että vaaka väläyttelee välillä kutosella alkavaa painoa niin täytyy vain ihaillen menestystäsi seuranneena sanoa, että tämä käänne tarinassasi on todella lohdullinen meille, jotka rämmimme omien tavoitteittemme kanssa :) Minusta ainakin välillä tuntuu, että KAIKKI muut etenevät ja itse päivittelee samojen numeroiden koukussa vaikka kuinka kauan. Mutta niin kuin sanoit, mehän tiedetään miten tämä tehdään, joten sysätään itsemme liikkeelle vaan :) Tsemppiä! Joka tapauksessa edistyksesi on hienoa!

  VastaaPoista