sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

WHATTA WEEKEND!!!

Hymyssä suin kuuntelen Commonia ja nautin sunnuntai-illan tunnelmasta. On kyllä ollut sen sortin energiaviikonloppu, etten muista koska viimeksi! :) Meillä oli perjantaina Hannan kanssa Prinsessapäivä. Aamu alkoi meillä kotona mun tekemällä energiahoidolla. Oon tehnyt intialaista päähierontaa 13 vuoden ajan ja kehittänyt siihen pohjautuvan kokonaisvaltaisemman hemmotteluhoidon. Siihen kuuluu ääntä, aromaterapiaa, healingia, mun hippijuttuja! :) En ole pahemmin viime vuosina ehtinyt hoitoja tekemään, mutta tässä menneiden viikkojen aikana oon hemmotellut ystäviäni. Mulla on itselläni ollut niin paljon virtaa ja voimaa, että oon halunnut kierrättää sitä rakkaimpiini, Hannan vuoro oli perjantaina.


Hoidon jälkeen istuttiin hetken aikaa kaikessa rauhassa meidän olkkarin lattialla ja juteltiin Hannan tuntemuksista. Tuli kuulemma ryhdikäs olo, ja rentoutuminen oli ollut kokonaisvaltaista. Pikkuhiljaa noustiin ylös, ja alettiin valmistautua kaunistautumishetkeen ja auringonpimennyksen seuraamiseen. Ja jeps, poksautettiin päivän ensimmäinen skumppa auki! ;) Oikeasti en tietenkään suosittele, että hoidon jälkeen nautitaan alkoholia, mutta perjantai oli poikkeus. Tein hoidon myös vähän kevyempänä, sillä voimakkaan energioiden kierrättämisen jälkeen pitää ottaa ihan rauhaksiin, eikä rillutella!


Täällä Helsingin keskustassa oli tosi erikoinen valo ja jännä tunnelma pimennyksen syventyessä. Aurinko näkyi pilviharson takaa, vaikutelma oli kuin jostain leffasta. Partsilta näkyi ihmisiä puistossa ja kadunkulmissa tuijottelemassa niska notkolla kelmeälle taivaalle. Parkkeerattiin meidän kauneuspiste olkkarin ikkunoiden ääreen, ja vahdattiin aurinkoa samalla kun hanna loihti mun kutreihin beach-laineet. Oli ihanaa istua laitettavana. On se vaan niin eri juttu, kun joku hoitaa homman… Vaikka oon ollut alalla yli 15 vuotta, niin oma tukka on oma tukka. Peukalo on ja pysyy keskellä kämmentä sen kanssa, varsinkin kihartelun suhteen. Pyöräytin vielä Hannalle pikakampauksen, ja sitten suunnattiin Sinne Helsinki-ravintolaan lounaalle.


Kirjoittelin viime kuussa lauantaisesta lounasreissusta Porvoon Sinneen, ja voin kertoa, että Helsingin haarakonttori ei kyllä jää yhtään jälkeen! Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista. Otin isoäidin lounaan, johon kuului alkuun vihersalaatti, pääruoaksi lihamureketta ja puikulaperunamuusia, ja jälkkäriksi kirsikkavaahto, tai joku sen tapainen. Naapuripöytään tuli tuttu pariskunta, ja heille keskittyneenä jutellessani näki Prinsessa Ruusunen tilaisuutensa tulleen. Meinasi jälkiruoka mennä parempiin suihin!!! :DLounaan jälkeen olin varanut meille Stockan Bobbi Brown-pisteestä meikin/meikkiopastuksen. Hanna sai ihan mielettömän upean silmämeikin, ja mulle Eevaleena Liedes taiteili Powerhuulet ja -kulmakarvat.


Eevis on mun oppilas muutaman vuoden takaa Maker-meikkikoulusta, joten tiesin, että ollaan tosi hyvissä käsissä. Oli jälleen ihanaa istua kolleegan käsittelyssä, varsinkin toi kulmakarva-asia on mielenkiintoinen… Kulmat nimittäin määrittää niin paljon koko kasvojen ilmettä, että on tosi ihanaa nähdä miten joku toinen ne laittaa. Eeviksen taituroima Bobbi Brown-look toimi mulle hyvin, ja pakkohan sitä oli sitten vähän taas "tarpeellista" kosmetiikkaa hankkia! ;)Nassut nätteinä kipitettiin Strindbergille kakkukaffelle & skumpalle. Matkan varrelta löytyi tyhjä Stockan ostoskärry, jonka kanssa oli pakko poseerata… Mun perjantain look oli aika Hobo Chic, vai mitä sanotte? ;)
Skumpan ja kakun jälkeen meille molemmille tuli sellainen tunne, että jotain pitäisi saada ostaa… Tai ainakin sovitella vaatteita! Meillä oli tunti aikaa ennen Toiset tytöt-leffan alkua, joten hyvin ehdittäisi tehdä täsmäisku kaupoille. Siinä pienessä kuplanousussa sain omasta mielestäni briljantin idean: PIDETÄÄN PIKASTAILAUSKILPAILU! Suunnattiin siis seuraavaksi H&M:n Aleksin myymälään. Ideana oli löytää toiselle vähintään yksi asukokonaisuus, joka olisi riittävän erilainen, kuin missä toinen normaalisti viihtyy, muttei kuitenkaan liian outo. Laitettiin molemmat puhelimista hälytys päälle 10 minuutin päähän, ja lähdettiin säntäämään ympäri myymälää! Kun kello soi, paineltiin sovituskopeille, ja esiteltiin asuvalinnat.


Hanna löysi mulle kolme ihan älyttömän hyvää asua, joissa oli paljon Mariela-tyylisiä elementtejä uudella twistillä! Erityisesti tykkäsin valkoisesta jakusta ja verkkopaidasta. Ihastuin myös lippikseen! :D En kuitenkaan päätynyt ostamaan mitään, sillä oon lähiviikkoina päivittänyt mun vaatekaappia kevätkuntoon siihen malliin, että kohta ei enää mahdu yhtäkään vermettä roikkumaan henkareille. Jos haluatte nähdä mut oman elämäni catwalkilla esittelemässä tuota keskimmäistä asua, käykää kurkkaamassa El Instagram!


Hanna sovitti tosi hienoa pitsihaalaria, joka ei kuitenkaan istunut riittävän hyvin. Sensijaan tämä asu oli nappivalinta, kassan kautta kotiin! :)

kuva via Finnkino.
Illan viimeinen suunniteltu etappi oli Toiset tytöt-leffan katsominen. Yhtä pääosista esittää Hannan ja mun tuttu, Iida Vakkuri, joten todella innokkaina istahdettiin Kinopalatsin penkkeihin. Aihe on myös kiinnostava: neljä Kallion lukiota käyvää tyttöä piti videopäiväkirjaa vuoden ajan, ja noiden tarinoiden pohjalta syntyi elämänmakuinen elokuva. Se oli koskettava, toden tuntuinen, ja uskon, että jokainen, joka on joskus ollut kipuileva teinityttö, tunnistaa leffasta tuttuja ajatuksia…  Kaikki näyttelijät ovat uusia lupauksia ja uskon, että kaikista heistä kuullaan vielä. Menkää katsomaan!!!


Leffan jälkeen oli ihana olo, vaikka siinä käsiteltiinkin rankkoja aiheita. Tuntui ihanalta olla tyttö, täydellinen päätös prinsessapäivälle. :) Kumpikaan meistä ei kuitenkaan ollut vielä valmis lähtemään kotiin, joten käytiin vielä Kokomossa The Flaming Volcano -drinkillä ja syömässä. Tuosta kyseisestä drinkistä lähti ajatus Prinsessapäivästä muutama viikko sitten, joten pitihän semmoinen tietenkin tilata. Viimeinen etappi oli Pastor-ravintola, missä hymyiltiin ja hytkyttiin vielä hetki baaritiskillä. Puolen yön jälkeen hypättiin kurpitsavaunuun ja paketoitiin päivä.


Toivon, että mahdollisimman moni saa tästä kirjoituksesta kicksit järjestää oma prinsessapäivä jonkun hyvän ystävän kanssa. Meille molemmille prinsessoille tuli niin hyvä mieli, kuten kuvasta näkyy! ;) Oli ihan täydellinen päivä. Aina ei tarvitse odottaa omia polttareita, tai jotain muuta merkkipäivää, jotta pääsisi leikkimään prinsessaa. Joskus paras päivä syntyy itse järjestämällä. Ystävien kanssa ajan viettäminen ja hömpöttely on parasta energiaterapiaa mitä tiedän. Viime perjantain voimalla jaksan ihan varmasti pitkälle kevääseen! :)

Ihanaa sunnuntai-iltaa, kuullaan ensi viikolla.

Photobucket

1 kommentti: