lauantai 7. maaliskuuta 2015

MUN OMA BEAUTY BAR TÄNÄÄN ESPORT BRISTOLISSA!

Tänään vietetään mun omaa kauneuspäivää eilen avatussa Esport Bristol-liikuntakeskuksessa! Se tarkoittaa sitä, että olen Beauty Teamini kanssa paikalla klo 11-15 loihtimassa veloituksetta kaikille halukkaille pikameikkejä, -kampauksia ja -manikyyreja. Bristolissa on avoimet ovet sunnuntaihin 15.3. saakka, eli treenaamaan tai uusia lajeja kokeilemaan pääsee vallan ilmaiseksi! Itse "koeajoin" torstain kutsuvierasavajaisissa AirYoga-liinat ja juoksumaton! ;)

Tulkaahan moikkaamaan meitä tänään! Esport Bristol sijaitsee ihan Helsingin ytimessä, Aikatalossa (Mikonkatu 8). Kuntokeskus on rakennettu entisiin Bristol-leffateatterin tiloihin, ja voin kertoa, että on pikkasen pähee paikka! :D Tiloja saa siis ihailla ryhmäliikuntatarjontaa tutkailla, tunneilla ja/tai salilla käydä, ja meidän hemmoteltavaksi istahtaa, Mikä täydellinen lauantai! :)


Ja hei, jos pääsette paikalle, nykäiskäähän hihasta. Mulla on nimittäin Laihisraivareiden lukijoille pieni yllätys takataskusa! Vihjeen saatte Beauty Bar-kauneusbaarin yhteistyökumppaneista…! ;)Nähdään Bristolissa!!!
(…tänään kaunistautumisen merkeissä, mutta huomenna meinaan mennä AirYogaamaan ilman korkkareita ja mekkoa!)

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti