sunnuntai 1. marraskuuta 2009

ON PÄIVIÄ JOLLOIN VOISI SYÖDÄ KAIKEN

...onneksi kuitenkin vain kerran kuussa 2-3 päivän ajan. Harmillista näin laihduttamisen kannalta se kuitenkin on! Se on kuin eläimellistä himoa joka kumpuaa jostain syvältä sisimmästä. Mieli skannaa kaappeja ja ruokakomeroita taukoamatta läpi ja muistelee löytyisikö uumenista jotain mitä voisi syödä. Ja nälästähän tässä ei ole kysymys.
Mietin keinoja, joilla saada päänsisäiset äänet hiljennettyä noiden parin päivän aikana. Toistaiseksi ainoa toimiva keino on ollut syöminen. Huono valinta. Toivottavasti olen huomenna jo kuivilla!

Photobucket

3 kommenttia:

  1. Heips, miten se sun detox-kuuri edistyy? Onko se jo ohi?

    Tsemppiä punaisiin päiviin! Yritä löytää joku "sallittu" herkku... Himon kehitys voi nimittäin onnistua vaikka porkkanoihin? :) Tai pähkinät on "terveellinen" herkku!

    VastaaPoista
  2. Minä niin tiedän. Kaikkein pahinta nuo päivät on silloin, kun perheen takia on juuri ostettu herkkua jos toisen laista. Huokaus. Mutta, näistä päivistäkin selvitään. :)

    VastaaPoista
  3. Huomasin itse, että heti kuukautisten jälkeen tipahti paino yhtäkkiä.. PT:ni myös kertoi, että kannattaa välttää soijaa, jos hamuilee nopeita tuloksia. Soija nostaa estrogeenitasoa, jota ei laihduttaja halua. Tämä selittää myös sen miksi kerran kuukaudessa tuntuu, ettei paino laske... ja tuon kaiken muun "hevosmaisen syömisen".

    Tsemppiäääää!

    VastaaPoista