sunnuntai 22. marraskuuta 2009

TERVEISET KALIFORNIASTA!

Pahoittelut radiohiljaisuudesta. Olen matkannut meren yli Kalifornian auringon alle, enkä ole ehtinyt päivittää kuulumisiani. Täällä ollaan vielä 5 päivää ja sitten koittaa paluu koti-Suomeen. Täytyy sanoa, että laihduttaminen ja terveellisesti syöminen on täällä erittäin helppoa! Kaupat notkuvat health foodia ja ihania salaattibaareja on joka kadunkulmassa. Olen myös käynyt lenkillä ja puistossa punnertamassa ja urheilemassa. Keli on sen verran ihana, että mikäs tässä sporttaillessa. Into lähteä ulos on 600% korkeammalla kuin kotona pimeässä ja märässä. Luulenpa, että tämä on oikein hyvä piristysruiske kaamoksen keskelle.
Siellä on aamu valjennut, täällä vasta kohta illallisaika. Kirjoittelen vielä jos ehdin, mutta olen jälleen linjoilla ensi viikonloppuna!

Aurinkoa ja energiaa kaikille! :)

Photobucket

3 kommenttia:

  1. Oih, nauti ihanasta ja lämmittävästä valohoidosta!! :)

    VastaaPoista
  2. Löysin sun blogin pari viikkoa sitten ja on kyl mukavaa luettavaa kun itse pohtii samoja asioita!:) Olis kiva jos tekisit yhteenvedon kun saat tavoitteet täyteen. eli miten onnistuit, mitä kaikkea teit tavoitteeseen pääsemiseen ynm. lukeehan ne tuol blogissa mutta et mitkä omasta mielestäsi kaikkein eniten vaikutti laihtumiseen.:) Onnea viimeiselle kk.:)

    VastaaPoista
  3. Kaikista eniten laihtumiseeni on vaikuttanut tämä bloggaaminen. Se, että olen saanut kertoa tuntemuksiani ja fiiliksiäni jollekin. Ja myös se, että tein niin selkeän aikataulun viikkotavoitteineen ja välietappeineen. Myös totaalikieltäytyminen herkuista on ollut yksi iso avaintekijä. Ja nopeiden hiilareiden huomattava vähentäminen. Ja liikkuminen. Kaikkein eniten ihan noin niinkuin fyysisesti ovat vaikuttaneet nuo kolme viimeksimainittua.

    VastaaPoista