maanantai 3. marraskuuta 2014

LONTOO JA LISÄKILOT

Johan on aika vierähtänyt! Yli viikko on näköjään kulunut edellisestä postauksesta…  Tuolloin olin hyvissä energoissa ja kroppa tuntui kiinteältä. No, tänä aamuna on kyllä tilanne ihan toinen. Energiat on ihan ok, mutta vaaka on pompsahtanut kammottaviin lukemiin, 63 kg, eikä kiinteydestä ole kyllä tietoakaan!Ei kyllä mikään ihme! Palasin nimittäin eilen Lontoosta, missä vietettiin Oskarin kanssa pitkä inspiroitumisviikonloppu keskiviikosta sunnuntaihin. Tuli päästeltyä aika lailla löysää syömisten ja juomisten kanssa. Ei käyty millään pubikierroksilla, mutta muutamat lasit viiniä maistuivat kyllä kaupunkiseikkailun lomassa. Ja hyvä ruoka… Ja herkut! Päivät käynnistyivät hotellin aamiaisella, mikä ei oikeastaan ollut kovinkaan ihmeellinen. Hedelmiä, siemeniä ja pähkinöitä, check, mutta sen lisäksi kyllä valitettavasti myös sitä pullamössöä… En oikeasti edes välitä paahtoleivästä, tai makeasta, kuten muffinseista aamiaisella, mutta oh well, tulipahan vedettyä!


Hotellin yhteydessä oli Third Space-kuntosali, missä käytiin treenaamassa yhtenä aamuna. Musa pauhasi täysillä, ja melkein jokainen salillaolija treenasi PT:n kanssa. Tunnelma oli hauska, ja päivä alkoi reippaasti pienellä hikoilulla. Hyvin oltaisi voitu käydä useampanakin aamuna, mutta se sitten jäi. Aamulenkkiäkin suunniteltiin. Olisi ollut hauska hölkkäillä pitkin Lontoon katuja töihinkiiruhtajien seassa, mutta sekin sitten jäi… Asuttiin tosi kivassa hotellissa Marylebonin alueella, lyhyen kävelymatkan päässä Oxford Streetin vilinästä. Meidän kortteli oli ihanan rauhallinen, ja täynnä pieniä putiikkeja sekä ravintoloita, tykkäsin!

Taidekuva.
Päätin jo Suomessa, että haluan käydä kokeilemassa Selfridges-tavaratalon Hershesons-ketjun föönausbaarin. Hiukseni saivat loivat laineet n. 25 minuutissa, hinta oli 15 puntaa (n. 19,50 €). Kävin myös Carnaby Streetin lähellä sijaitsevassa Cowshhed Spa'ssa pedikyyrissä. Siellä olen vieraillut aiemminkin, ihan mahtava hengähdyshetki ostosten ja kaupunkiseikkailun lomassa.
Meillä on alkanut Oden kanssa yksi kosmetiikkaan liittyvä työprojekti, ja Lontoonreissun tarkoituksena oli käydä hakemassa inspiraatiota suurkaupungin sykkeestä. Ennenkaikkea käytiin tutkailemassa eri meikki-, hius- ja ihonhoitomerkkien esillepanoja tavarataloissa ja kosmetiikkakaupoissa, minä tietenkin siinä sivussa tein "tarpeellisia" ostoksia! :D
Oli tosi hauska katsella kuinka varsinkin kosmetiikkaosaston Beauty Countereiden myyjät olivat täydessä työn touhussa mielettömissä maskeerauksissaan Halloween-viikonlopun kunniaksi. Mm. MAC:n ja Illamasquan sekä eri kynsibaarien työntekijät olivat aivan kammottavan upeita tehdessään Selfridgesillä asiakkaille samanlaisia calavera-meikkejä, kuin mitä olivat taituroineet omille kasvoilleen. Hetkittäin oli hämmentävää, kun puoli naamaa tekoveressä oleva myyjä tuli hymyillen kysymään "How may I help You?" :) Valitettavasti en saanut napattua yhtään kuvaa, mutta upeita olivat!

Sketch Londonin unisex-munavessa.


Harrods Terrace Afternoon Tea.

Liberty London.

Lauantaipäivä vietettiin melkein kokonaan Natural History Museumissa, se on must-kohde aina, kun käydään Lontoossa! Viikonloppuisin siellä on tietenkin ihan järkky määrä ihmisiä, mutta ei haitannut! Ei kannata säikähtää museoon kiemurtelevaa pitkää jonoa, se etenee kyllä nopeasti. Dinot jätettiin tällä kertaa väliin, sillä niiden luokse kimurteleva jono ei näyttänyt etenevän lainkaan. Kiipeiltiin kerroksiin, ja tällä kertaa vietettiin erityisesti aikaa tutkien mm. jalokivien & kristallien syntymistä. Onneksi mulla oli mun suomea puhuva personal guide, aka Oskari mukana, sain kunnon luennon eri kivilajeista!

Kahvi mukaan museon jonoon.

Naturl History Museum.
Oli kyllä ihan mahtava reissu! Nyt on inspiroiduttu, hankittu vähän joululahjoja, ja kerrytetty niitä kiloja. On aika palata takaisin siihen ajatukseen, joka mulla oli jo edellisessä postauksessa: pieni kurinpalautus, ja vyön kiristys, kiitos! Monna, jos satut lukemaan tämän, niin piiska käteen vaan tänään iltapäivällä! Viime viikolla tilasin sulta PMS-raivotreenin (toimi, raivo läks)! Tän päivän treenin teema voisi olla PLKA: Post London Kick Ass! :D


Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti