keskiviikko 12. marraskuuta 2014

VATSA(MAKKARAT) ESIIN!

Vitsi minkä treenin Monna veti mulle eilen, oli ihan superhauskaa!!! :D Pelattiin arvontapeliä, johon kuului kuusi vatsaliikettä ja kuusi jalka/peffaliikettä. Sain sanoa numeroyhdistelmiä, ja Monna ilmoitti mitkä olivat noita numeroita vastaavat liikkeet. Sen muistan, että eka valitsemani combo oli 1-3, eli inkkariloikka ja taisi olla lankutus. Kumpaistakin liikettä tein aina 45 sekuntia, sen jälkeen hetken puhaltelu, ja seuraava yhdistelmä kehiin. Näin mentiin, kunnes kaikki yhdistelmät oli tehty. Sen päälle vielä Monnan valkkaamat killeri-combot minuutin vetoina! KÄÄK! Mutta siis ihan mahtavaa, nimittäin juuri tällaista kokonaisvaltaista liikkumista kroppani ja mieleni on tehnyt mieli. Kerroinkin burpee-kaipuustani maanantain postauksessa, ja jes, sain tehdä niitä eilen sydämeni kyllyydestä.


Tein eilisen treenin ajan myös siedätyshoitoa itselleni: treenasin pitkästä aikaa navan paljastavassa topissa. Sitä ei ole tapahtunut sitten heinäkuun helteiden… Kesällä tein vastaavanlaista oman kropan sietämis-siedätystä juoksemalla lenkkejä lyhyessä topissa. Lopulta ahdistus muuttui jotenkin vapauttavaksi ilmavirran tuntuessa vilvoittavana iholla. Vähän sama fiilis kuin mökkireissujen naku-uinneilla. Vaikka keskivartalosta onkin lähtenyt tosi reippaasti senttejä, olen silti tuntenut oloni pullamössöiseksi viime viikot, ja sen myötä hautautunut entistä syvemmälle väljien vaatteiden sisään. Muistoissa on syyskuun puoliväli ja Hannan häät, kun keimailin menemään nakinkuorimaisessa pitkässä, kapeassa juhlamekossa. Tuolloin uskalsin ja HALUSIN antaa huomiota kaventuneelle keskivartalolleni. Heinä-elokuun aikana senttejä lähti niin hyvin, että tuntui tosiaan siltä, että haluan päästää vyötäröni ansaitusti esille. Nythän tuo senttien lähteminen on tietenkin hidastunut, ja viime aikojen ruokailulöysäilyn myötä jo kehittyneiden lishasten päälle on tullut sitä t-y-t-i-s-e-v-ä-ä…


Itsensä soimaamisella ei kyllä saa mitään hyvää aikaan, päin vastoin. Tästä syystä meinaan jatkaa tätä siedätyshoitokampanjaani omaa keskivartaloani kohtaan, ja kohdata tytinät positiivisella asenteella! Kohtaamisia on tapahtunut eilisen PT-treenin lisäksi kahdesti tällä viikolla, nimittäin joogassa. Vanhassa kunnon Halasanassa, eli aura-asennossa pääsen tuijottamaan silmästä silmään omaa vyötärönseutuani usean pitkän ja syvän hengityksen ajaksi. Olin eilen aamulla joogailemassa, ja aurassa roikkuessani (en edelleenkään saa niitä varpaita lattiaan!) totesin, että ei se oman elämän vyölaukku enää roiku niin pahasti naamalla, kuin edellisen kerran aiheesta postatessani viime vuoden elokuussa. HAH! :D


Mulla on ollut mun inspiraatiokansiossa kesästä asti nämä kaksi kuvaa. Kova tarve navan näyttämiselle on. Vilauttelin vyötärönseutuani jo hieman Elle Style Awards -gaalassa, käy kurkkaamassa video, jossa takahuonetaltioinneista paljastuu, hmm, sanoisinko poikkitaiteellinen tyllihameen kuohkeutustekniikka! ;)

Toiveissani on täräyttää pikkujoulukaudella oikein kunnolla!!! Kasasin itselleni unelma-asun, joka ylläni tanssisin ilomielin pöydillä napa vilkkuen! :D Asukokonaisuus saattaa kyllä jäädä ainakin osittain unelmaksi, sillä noita kuvan  Jimmy Choon avokkaita ei saa enää mistään. Ehkäpä askartelen sulkakengät itse… Toppi ja hame sensijaan löytyvät varsin läheltä, helposti ja edullisesti! Nyt tarvitaan enää hyvät bileet, kuka järkkäisi?

Toppi ja hame Seppälä.


Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti