perjantai 20. maaliskuuta 2015

PÄIKKÄREITÄ, PRINSESSOJA JA PÄIVÄSKUMPATTELUA

Tämä viikko on mennyt suoraansanottuna euforisen energisissä tiloissa. Kroppa ja mieli on käyneet jonkun verran kierroksilla, mistä syystä olen heräillyt mitä kummallisimpiin aikoihin. Eilen "aamulla" silmät poksahtivat auki klo 03.33. Vähän aikaa pyörin, ja mietin, että josko se uni tulisi takaisin… Mutta eipä tullut! Siispä nousin ylös, ja rupesin tekemään töitä koneella. Olisin lukenut Hesaria, mutta se ei ollut vielä tipahtanut postiluukusta! :D Kun Hesari sitten kolahti eteisessä, laitoin kahvin tippumaan ja heräilin Helsingin kanssa. Meidän olkkarin ikkunoista näkyy kaakon kulma, eli valkeneva aamutaivas antaa ihanasti energiaa heti kun aurinko nousee.

Dermalogican Pure Light- ja Breakout Control -uutuudet nousevassa aamuvalossa.
Aamulla klo 9 oli Dermalogican pressitilaisuus, joka alkoi Shakta Joogakoulun Juliana Hazanen vetämällä kehoa herättelevällä aamujoogalla. Ennen harjoituksen aloittamista Juliana puheli Shakta-joogatraditiosta, ja sen hyväksyvästä, ei-suorittavasta filosofiasta. Sanat osuivat ja upposivat. Mietin siinä matolla istuessani, kuinka puhun ja kirjoitan armosta, hyväksymisestä ja rakkaudesta itseä kohtaan, mutta meinaan edelleen itse jatkuvasti kompastua suorittamiseen… Se on jotenkin niin syvälle iskostunut tapa, että vierottautuminen on todella ison työn takana. Hyvä puoli on se, että nyt huomaan milloin en ole armollinen itselle, vaan olen suistumassa suorittamiseen. Vielä vuosi sitten en osannut erottaa mikä oli mitäkin. Varsinkaan en osannut erottaa miten toimimalla voin hyvin, ja mikä taas sai voimaan huonosti. Nyt olen onneksi oikeilla jäljillä, ja opettelu jatkuu.

Sukellus pumpuliin = päikkärit. 
Eilisen aamuyöheräämisen takia olin tuon Dermalogican pressitilaisuuden jälkeen aivan naatti. Ryömin siis takaisin kotiin, ja kellahdin sänkyyn. Yrittäjän arjessa ihaninta on se, että voi nukkua päikkärit milloin vaan! Tuhisin menemään neljä tuntia, hups. :) Aloitan nykyään yö- ja päiväunien nukkumisen aina kuulosuojaimet korvilla ja laventelityyny silmillä. Tällä tavoin saan suljettua ulkopuolisen maailman hetkeksi ja pääsen sukeltamaan itseni sisään. Hengitys kohisee ja sydämen lyönnit kumisevat. Mikään ei ole niin rentouttavaa ja rauhoittavaa kuin oman kehon vitaaliäänten kuuntelelminen. Suosittelen kokeilemaan, on ihanan koukuttava kokemus!

Perjantai 20.3.2015
Olikin ihan hyvä ladata akkuja, nimittäin tänään tarvitaan energiaa! Vietetään rakkaan ystäväni & kollegani Hanna Ruususen kanssa Prinsessojen Päkä-päivää! Istuttiin tuossa taannoin iltapäivädrinkillä kampaamosession päätteeksi, ja mietittiin yrittäjyyden ihanuutta. On päikkäreidennukkumis- ja päivädrinkkimahdollisuus! :D No siitä se ajatus sitten lähti, että pitäisikö joku kerta pitää kokonainen rokulipäivä?! Minä siihen ensin, että kun on niitä treenejä ja kaikkea itsetutkiskeluhommaa, että mitenkäs sitä nyt sitten… Hanna nappasi mun kalenterin, ruksasi tälle päivälle merkatut ohjelmat yli, ja kirjoitti isolla: EI MITÄÄN TREENEJÄ TAI TERAPIAA!!! Homma selkeä.



PRINSESSOJEN LEIA & RUUSUNEN PÄKÄ-PÄIVÄ

10.00 Hannalle energiahoito by P. Leia
11.30 Kevyttä ehostusta ja hiustenlaittoa, lasi kuohuvaa
12.00 Auringonpimennyksen seuraamista meidän partsilta
12.30 Lounas, lasi kuohuvaa
14.00 Meikkikurssi Bobbi Brownilla
15.00 Kakkukahvit ja lasi kuohuvaa
18.00 Toiset tytöt-elokuva


Tänäänpä siis laitan valkoisen tyllihameen ja mun Star Wars-paidan päälle, ja nautin täysin siemauksin prinsessaperjantaista. Hyväksyn sen, että vietän ihanaa rokulipäkäpäivää, syön kakkua ja juon skumppaa ennen lounasaikaa (ja lounaalla, ja sen jälkeen)! Huomenna sitten taas treeniä ja terapiaa. ;)

TGIF. :)

Photobucket

4 kommenttia:

  1. Prinsessaperjantai! Mikä loistava idea! :-) Viikon päästä tääki XL- prinsessa prinsessoi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sullakin on tiedossa prinsessointia!!! :) Perjantai oli kyllä paras päivä pitkään aikaan. <3

      Poista
  2. Hei millaiset/mistä nuo kuulosuojaimesi on? Kuulostaa hyvältä, itse nukun nyt pakon edestä korvatulppien kanssa joka yö (opiskelija-asuntolassa ei oikein koskaan ole tarpeeksi hiljaista), mutta noita voisin kokeilla jos/kun paluu Suomeen on kohta edessä... Kuinka mukava niillä on nukkua, vai otatko ne jossain vaiheessa yötä pois? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kuulosuojaimet on Peltorin teollisuuskäyttöön tarkoitetut. Ne on tosi mukavat, ja nukahdan hyvin ne korvilla. Sitten kun tulee tarve kääntyä kyljelle, otan ne yleensä pois, sillä sen verran pullea toi korvakuppi on, ettei sen päällä voi mukavasti torkkua. Tsekkaa täältä: https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/peltor-optime-2-kuulosuojain--4046719417148-8711428031829#spca

      Poista