maanantai 1. maaliskuuta 2010

PITKÄN TAUON JÄLKEEN

Tervehdys taasen pitkästä aikaa! Hävettävän harvoin olen nyt ehtinyt kirjoittelemaan... Kiirusta on pitänyt ja tulee pitämään ainakin tämän ja ensi viikon. Pikakelaus:
Olen syönyt suht ok, paitsi herkkuja on kyllä tullut naposteltua. Paino edelleen sama 57. Kuntoilua vähänlaisesti. Ei siis mitään uutta ja ihmeellistä tämän taivaan alla. Nyt menen hetkeksi vielä työn pariin, mutta turinoin illemmalla lisää! :)

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sinusta!

    Ja sehän on hyvä, että paino pysynyt 57 kieppeillä, että ei ole tainnut suuria rempsahduksia tulla :)

    Tämä on ainut laihdutusblogi, jota seuraan. Eniten tykkään siitä, että tästä huokuu sellainen tervehenkisyys. Toisaalta en ole kyllä muihin tämän "alan" blogeihin juuri tutustunutkaan, tällä hetkellä intohimot on noissa sisustusblogeissa, mutta siinä sivussa on kuitenkin kiva pitää itsensä kunnossa :)

    Jo maaliskuu, kevät tulee!

    t. Manta

    VastaaPoista
  2. Hei Neiti X. Lueskelin viime viikonloppuna siskoni luona vieraillessa ison kasan lehtiä, ja sattuipa Kauneus ja Terveys-lehdestä se numero käteeni, jossa Sinustakin oli juttu. Kiinnostuin kovasti ja nyt sitten kahlailen blogiasi läpi. Alkutilanteesi / entinen olomuotosi kuulostaa NIIN tutulta. Muutaman sentin olen sinua pitempi ja painoa tällä hetkellä n 65kg. Eli ei mitään ylipainoa, mutta paremman olon tavoittelua, ja kiinteytymistä... toki jos jokunen kilo tippuis niin en pahastuisi. (Tasaluku 60kg pyörii mielessäni) Monenmoista yritystä myöskin takana, psyykkinen puoli toteutuksessa aina puolitiessä. Mutta josko sitä inspiraatiota täältä saisin. :)

    VastaaPoista