maanantai 29. maaliskuuta 2010

TAKAISIN ELÄVIEN KIRJOISSA

Aikamoinen tauti oli! Vieläkin on tukkoinen olo, mutta valoa näkyy tunnelin päässä. Valoa näkyy muutenkin, sillä tiukka työputki, superaikaiset aamut, kisaaminen ja stressaaminen alkavat helpottamaan. Tulin eilen kotiin Saksasta. Olin siellä edustamassa Suomea meikkauksen MM-kisoissa. Menestystä ei valitettavasti tullut, Puola, Venäjä ja Saksa veivät pokaalit. Tänään olen maadoittanut itseäni takaisin normaalirytmiin käymällä salilla ja nukkumalla järkyttävää univelkaa pois.
Aloitin myös puhdistautumisen. Kroppani on jo pitkään tuntunut tunkkaiselta ja muutenkin jatkuva kipeänä oleminen ja stressi ovat saaneet aikaan jollain tapaa happaman olon. Päätin jo Saksassa, että kotiinpäästyäni otan ainakin parin viikon puhdistusruokakuurin. Noudatan vaistojani ja kroppani tuntemuksia. Tällä hetkellä nimittäin tunnen kuinka vatsahapot alkavat pyrkiä ylös kohti ruokatorvea jos ajattelenkin lihaa, paprikaa, kahvia, viiniä... Luulen, että tämä on viesti jonkinlaisesta kehon happamasa tilasta. Nuo ruoka-aineet saavat siis olla ainakin parin viikon ajan poissa listalta! Samoin herkut!!! Nyt on aika nipistää ne pari viimeistä kiloa ja saada kroppa timmiksi ennen kesää. En ole edes viitsinyt postailla kuvia, koska näytän niissä aivan samalta kuin edellisissäkin. Voidaan vaikka sopia niin, että vappuna laitan seuraavan bikini-otoksen! Josko tämä puhdistautuminen ja liikkuminen tekisi tehtävänsä ja muutos näkyisi!

Tämän päivän rokailut:

Aamupala
kaurapuuroa, jonka joukossa ruisleseitä, omenaa ja pähkinöitä. Vihreää teetä

Lounas
kasvissalaatti balsamicokastikkeella, vihreää teetä

Välipala
pähkinöitä, pari mandariinia ja pieni päärynä, vihreää teetä

Päivällinen
täysjyväriisirisottoa, jossa pinaattia, vihreää parsaa, purjosipulia, varsiselleriä, vesikrassia, erilaisia siemeniä, mausteena meiramia ja sitruunaetikkaa

Päivällä tuntui vähän päänsärkyä. Johtui varmasti väsymyksestä ja totuttua vähemmästä energiansaannista. Siihen auttoi hedelmävälipala ja parin tunnin päikkärit. Toivottavasti jaksan pitää raaka/ tuore/ vihannespainotteista ruokavaliota yllä ainakin sen kaksi viikkoa. Tämä tuntuu nimittäin kerrassaan oivalta kevään aloitukselta. Talven röhinät ja tuhinat, lumikinokset ja kieli vyön alla juoksemiset jäivät kesäaikaan siirtymisen myötä taakse! Nyt tervehdyn, piristyn ja voimistun. Juu, ja KIINTEYDYN! ;)

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen ruokalista, nam! :>

    VastaaPoista
  2. Mikä on konstisi tuohon puhdistautumiseen? Vihreä tee?
    Itseni pitäisi ryhtyä samaan hommaan :)

    VastaaPoista